Cum primavara ne bate la usa, e timpul sa scoatem din dulap si fustele sau rochiile preferate. Insa picioarele tale sunt pregatite pentru a fi mangaiate de razele soarelui? Multe dintre femei se confrunta cu problema picioarelor inestetice, cu mici umflaturi, vanatai sau vase sparte. Peste iarna nu acordam atentia si ingrijirea necesara picioarelor noastre, insa acum a venit momentul sa inlaturam toate acele probleme.

Cum ne recapatam frumusetea picioarelor? Cu ALLE GEL, desigur !

Aplicat local, Alle gel amelioreaza rapid durerea, umflaturile si vanataile, datorita combinatiei unice dintre doua ingrediente active: heparina (amelioreaza vanataile si umflaturile) si diclofenac (actioneaza asupra durerii si inflamatiei). Mentolul si dexpantenol, cei doi promotori de absorbtie din compozitia produsului, ajuta ingredientele active sa actioneze rapid, iar pe tine, sa te simti confortabil cu orice ai purta.
Alle Gel este un tratament sigur, fara reactii adverse sau sensibilizari cutanate. Produsul se regaseste in farmacii sub trei forme de prezentare: tub de 25g, 45g si 100g gel.
Mai multe detalii gasiti pe www.facebook.com/LaboratoareleFiterman sau pe https://www.fitermanpharma.ro/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri