In numele placerilor gustului si al comoditatii ignoram adevaratele necesitati ale propriului organism. Si cu ea, chiar nu este de glumit. Greselile alimentare pe care le savarsim zi de zi sunt de vina pentru depunerile nejustificate de kilograme, sunt vinovate de aparitia celulitei, de hipertensiune, de afectiuni ale stomacului, de aparitia diabetului, etc. Iti prezentam cele mai banale si des intalnite greseli de alimentatie pe care le savarsesc femeile. Sunt mici, insa pot duce la mari probleme de sanatate:

Azi merge asa, maine la fel, poimaine... nu se vede, nu se simte, respoimaine... deja obiceiurile tale alimentare au devenit obisnuinta. Si uite asa, zi de zi, in numele placerilor gustului si al comoditatii ignoram adevaratele necesitati ale propriului organism. Si cu ea, chiar nu este de glumit. Greselile alimentare pe care le savarsim zi de zi sunt de vina pentru depunerile nejustificate de kilograme, sunt vinovate de aparitia celulitei, de hipertensiune, de afectiuni ale stomacului, de aparitia diabetului, etc.

Regimul nostru alimentar este de multe ori incorect si neechilibrat. Este bogat in carne, mezeluri, grasimi de origine animala, zahar, alcool si sare si sarac in legume si fructe, lactate, carne de peste, sucuri proaspete de fructe, apa sau paine integrala. In continuare iti prezentam cele mai banale si des intalnite greseli de alimentatie pe care le savarsesc femeile. Sunt mici, insa pot duce la mari probleme de sanatate:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Cele mai încurajatoare citate despre succes Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023

-Eliminarea din regimul alimentar a painii si a produselor fainoase sau inlocuirea acestora cu biscuiti sarati.

-Ziarele si revistele abunda in retete de slabit care de care mai spectaculoase. Nu spune nimeni ca nu sunt eficiente, insa este gresit sa treci de la un regim la altul intr-un interval scurt de timp.

-Consumarea in exces a pastilelor menite sa taie pofta de mancare.

-Saritul peste micul dejun si consumarea pe stomacul gol, dis-de dimineata, a cafelei sau a ceaiului. Chiar daca cafeaua iti ia senzatia de foame, nu este tocmai recomandata consumarea acesteia pe nemancate.

-Ignorarea orelor de masa, sarirea peste unele mese sau mancatul in exces. Chiar daca mananci mai rar, organismul tau este tentat sa consume mai mult decat in mod normal, in timp o masa copioasa poate provoca o indigestie, oboseala suplimentara sau un consum inutil de energie.

-Rontaitul permanent, din dorinta de a pacali senzatia de foame. Stomacul este supus unei activitati permanente, insa nutrientii esentiali ai organismului cu siguranta nu vor fi procurati din chipsurile consumate in timpul efectuarii unor activitati precum cititul sau privitul la televizor.

-Nediversificarea alimentelor sau alegerea unei diete de slabit ce se bazeaza pe consumarea cu precadere a unui singur aliment (de exemplu lamaie).


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri