Cei din cuplurile care fac dragoste de trei ori pe saptamana arata cu patru-sapte ani mai tineri decat cei care se multumesc cu mai putin sau deloc. Activitatea fizica creste nivelul de oxigen, stimuleaza fluxul sanguin si impinge celulele tinere ale pielii la suprafata, ceea ce determina o infatisare mai tanara si o stare de spirit mai buna. Inca nu se stie daca arati mai tanar pentru ca faci mult sex sau faci mult sex pentru ca arati tanar.

6. Stare de spirit buna. Contactul intim cu alta fiinta umana reprezinta un analgezic natural (fenomen care se poate intalni si la animale). De asemenea, o partida de sex duce la cresterea nivelului de estrogen la femei, substanta numita si "hormonul fericirii", care indeparteaza starile depresive.

7. Dorinta mai mare de a face dragoste. Foloseste-l sau il vei pierde - este enuntul care se potriveste atat de bine celulelor cenusii si muschilor, dar si libidoului. Asigurati-va partide de sex cu regularitate si va veti pastra dorinta fata de partener. "Cu cat simtiti o dorinta mai acuta, cu atat avantajele sunt mai mari si cu atat va veti simti mai bine", explica dr. Grott. Reducerea greutatii. Hormonul DHEA ajuta la intarirea oaselor, dar mai are si un alt avantaj pentru organism: ajuta la scaderea in greutate. El actioneaza, alaturi de hormonul feminin estrogen, pentru a creste "ciclul acizilor grasi", care maresc rata metabolismului si ajuta femeile sa arda caloriile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vrei să ai mai multă energie și să uiți de oboseală? Îți recomandam aceste Suplimente Alimentare pe bază de Super-Alimente, vitamine și plante SYMMETRICA investește peste 6 mil. € în panouri fotovoltaice Vrei să lucrezi într-un spaţiu de coworking? Iată ce trebuie să ştii 

8. Pastrarea tineretii. Dr. David Weeks, neurofiziolog la Royal Edinburgh Hospital, estimeaza ca cei din cuplurile care fac dragoste de trei ori pe saptamana arata cu patru-sapte ani mai tineri decat cei care se multumesc cu mai putin sau deloc. Activitatea fizica creste nivelul de oxigen, stimuleaza fluxul sanguin si impinge celulele tinere ale pielii la suprafata, ceea ce determina o infatisare mai tanara si o stare de spirit mai buna. Inca nu se stie daca arati mai tanar pentru ca faci mult sex sau faci mult sex pentru ca arati tanar. Oricum ar fi, merita incercat!

Autor: Dr. Love

Sursa: Psiholife.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri