Organizatia Staying Alive Foundation este dedicata luptei impotriva stigmatului si a discriminarii si incurajeaza tinerii sa se protejeze impotriva HIV/SIDA.
The Body Shop lanseaza pe 27 martie impreuna cu MTV campania „Move your lips”, prin vanzarea untului cu extract de Guarana pentru buze (editie limitata, pret 29,00 lei). Toate fondurile stranse din vanzarea produsului vor merge catre Staying Alive Foundation, organizatie de caritate infiintata de MTV Network International. Organizatia va folosi banii pentru a atrage atentia asupra pericolului pe care il reprezinta HIV si SIDA si pentru a preveni transmiterea virusului HIV in randul tinerilor.

Ai crede ca tie nu ti se poate intampla asta. Anul trecut peste 5 milioane de persoane au fost diagnosticate cu HIV. Socant, aproape jumatate dintre ei erau tineri cu varsta sub 25 ani.

Untul cu extract de guarana, in editie limitata, contine o formula unica ce reface nivelul optim de hidratare si protejeaza buzele delicate. In plus, contine extract de guarana din Bazinul Amazonian din Brazilia. Guarana este binecunoscut pentru proprietatile sale stimulative si pentru cele de antioxidant natural. Si pentru ca hidratarea sa fie completa untul contine unt de Shea din Ghana si ceara de albine din Zambia, doua ingrediente aprovizionate prin programul unic de comert comunitar dezvoltat de The Body Shop de peste 20 ani.

MTV va sustine campania „Move your lips” prin difuzarea de spoturi in toata reteaua sa, catre 508 milioane de telespectatori din 160 tari, pentru a educa tinerii cu privire la virusul HIV si la SIDA.

Organizatia Staying Alive Foundation este dedicata luptei impotriva stigmatului si a discriminarii si incurajeaza tinerii sa se protejeze impotriva HIV/SIDA. MTV si The Body Shop au strans pana in prezent £430,000 pentru Staying Alive Foundation. Fondurile au mers catre Staying Alive Foundation Awards care a sponsorizat 85 de persoane ce fac eforturi sustinute pentru educarea semenilor lor convingandu-i sa se gandeasca la HIV/SIDA.

Pentru a schimba ceva, vorbiti despre HIV/SIDA, cea mai mare epidemie a lumii in care traim! Vizitati site-ul www.moveyourlips.com si magazinele The Body Shop pentru a afla mai multe despre campanie! Cumparand untul de buze Guarana Lip Butter puteti contribui la schimbarea in bine a unor vieti din lumea intreaga!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri