9 Decembrie 2011 publicat în Retete culinare 73 share-uri

O reteta gustoasa de maioneza de post

Ingrediente maioneza de post:

  • faina – 2 linguri
  • apa – 1/2 cana
  • mustar – o lingura
  • zeama de lamaie- 2 linguri
  • ulei – 150 – 200 ml
  • sare dupa gust

Mod de preparare maioneza de post:

Pentru inceput, combinam faina cu 3 – 4 linguri de apa pana se leaga bine. Restul apei o punam la fiert, iar in momentul cand aceasta incepe sa fiarba punem si compozitia de faina, mestecand energic timp de maxim un minut pana are textura unei budinci.
Stingem focul si lasam sa se raceasca pentru cateva minute, iar apoi adaugam mustarul si zeama de lamaie. Uleiul se toarna cate un pic, iar apoi se mesteca energic pana se leaga asemenea maionezei cu oua. La final, se adauga sare dupa gust.

Mai multe retete interesante puteti gasi pe blogul culinare.tv


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri