O reteta delicioasa de papanasi prajiti

Ingrediente:

  • 400 g branza de vaca
  • 1 lingura faina
  • 2 lingura gris
  • 2 oua
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • smantana(frisca)
  • dulceata

Mod de praparare:

Branza zdrobita cu furculita se amesteca cu faina si grisul, se adauga ouale intregi, sarea si se amesteca bine.Se modeleaza din aceasta compozitie papanasii (rotunzi, cu gaura in mijloc), care se dau prin faina si se pun la prajit in mult ulei bine incins.Cand sunt rumeniti pe ambele parti, se scot, se pudreaza si se servesc cu dulceata si stropiti cu smantana sau frisca batuta.

Mai multe retete delicioase puteti gasi pe blogul bucatariaparadis-ro.blogspot.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri