Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 3 vinete
- 1 ou
- 1 ceapa mica
- 1 catel de usturoi
- 200 ml ulei
- 1 lingurita mustar
Mod de preparare:
Vinetele se coc vinetele. Se condimenteaza cu putina sare, se lasa sa se raceasca, dupa care se indeparteaza coaja. Se lasa sa se scurga, dupa care se toaca marunt si se freaca cu putina sare. Se adauga ceapa si usturoiul tocate marunt. Se prepara maioneza dintr-un galbenus, o lingurita de mustar, un praf de sare si ulei si se amesteca cu vinetele tocate.
Sursa foto: avlxyz
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor