Nu dureaza mai mult de trei sferturi de ora sa prepari aceasta salata gustoasa si usoara. Salata verde este plina de vitamine, iar carnea slaba de pui este potrivita in aceasta combinatie savuroasa.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

500 g salata verde
400 g piept de pui dezosat
1 ardei gras rosu
2 linguri unt
6 fire de ceapa verde
100 g masline negre
1 lingura capere
2 lingurite mustar cu hrean
4 linguri ulei de masline
1 lingura coaja rasa de lamaie
2 linguri zeama de lamaie
sare
piper

Mod de preparare:

Pieptul de pui se taie fasii lungi si inguste, se sareaza, se pipereaza si se prajeste 7 minute,
uniform, in untul incins. Se scoate pe hartie absorbanta si se lasa sa se raceasca. Salata verde se curata si se spala bine, apoi se rupe cu mana bucati mari, care se pun pe un platou. Ardeiul gras se spala, se curata si se taie fasii lungi, care se pun peste salata, impreuna cu ceapa verde, curatata, spalata si taiata
rondele


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri