Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2 morcovi
- 1 radacina patrunjel
- 4 cartofi
- 1/4 varza
- o mana fasole
- o mana de mazare boabe
- 2 oua
- 2 linguri faina
- 1 lingura branza rasa
- 1 lingura pesmet
- 2 linguri ulei
- sare
Mod de preparare:
Legumele se spala si se curata. Se pun la fiert,in apa cu sare: morcovii, patrunjelul, cartofii, varza (oparita inainte), fasolea verde si mazarea. Se scurg bine de apa si se toaca marunt, mai putin mazarea. Separat se amesteca o lingura de faina cu doua oua, se adauga amestecul de legume, branza rasa si sare. Se formeaza apoi snitele si se dau prin pesmet. Se rumenesc in ulei bine incins sau se pun intr-o tava si se dau la cuptor.
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor