Daca iubesti cafeaua si inghetata in acelasi timp, atunci aceasta reteta o sa te bucure.

Daca esti fan inghetata de casa, dar nu ai un aparat de facut inghetata, atunci acesta reteta este pentru tine. Este foarte rapida si implica doar 3 ingrediente. Trebuie doar sa ai rabdare sa stea la congelator cateva ore bune ca sa te poti bucura de ea.

ONE POT CHEF a descoperit cea mai simpla reteta de inghetata pe care o poti face toata vara aceasta, in fiecare zi. Vei avea nevoie de urmatoarele:

  • 3 linguri de cafea instant (poti folosi mai multa sau mai putina cafea, depinde de cat de intens iti doresti sa fie gustul de cafea)
  • 1/2 pahar de apa (cat sa dizolve cafeaua)
  • 200 gr lapte condensat
  • 600 ml smantana pentru frisca

Cum faci asta? Cum ziceam, foarte simplu. Intr-o cana de cafea, pune cafeaua instant, adauga apa si amesteca bine. Intr-un bol, amesteca laptele si cafeaua. Adauga smantana si mixeaza bine pana se obtine un amestec cremos. Da la congelator pentru cateva ore (4-5), pana cand totul este complet inghetat si savureaza, si savureaza, si savureaza!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri