25 Martie 2012 publicat în Retete culinare 1 share-uri

Un desert usor de preparat, excelent pentru familia ta!

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru tarta cu gem si fructe:

  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri faina
  • 1 borcan gem (eu am avut de caise)
  • fructe proaspete (eu am folosit prune si struguri)
  • un plic gelatina rosie pentru tarte
  • 200ml apa
  • 1 lingurita cacao

Mod de preparare tarta cu gem si fructe:

Se bat spuma albusurile cu un praf de sare si zaharul .
Se adauga galbenusurile pe rand si se incorporeaza usor faina.

Se toarna compozitia intr-o forma de tarta unsa cu ulei si tapetata cu faina, dar se mai lasa 2 linguri de compositie pe care o vom amesteca cu cacao si apoi turnam peste compozitia deja pusa in tava. Va iesi un blat marmorat :)

Tava se da la cuptor 30 minute la foc potrivit.
Dupa ce trece testul scobitorii si scoate tava din cuptor, se rastoarna tarta pe un platou si se lasa la racit.
Se unge tarta cu gem si se presara fructele proaspete deasupra.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MAGAZINELE TOMMY JEANS DIN BUCUREȘTI S-AU TRANSFORMAT ÎN HUB-URI CREATIVE PRIN TOMMY JEANS POP-UP EXPERIENCE 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște

Gelatina o pregatim dupa instructiunile de pe pachet si o turnam peste tarta.
Se lasa deoparte 2-3 ore.

Un desert simplu, propus de bucatarie-usoara.blogspot.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri