31 August 2011 publicat în Psihologie 23 share-uri

Unul dintre cele mai populare si precise teste de pe internet care studiaza personalitatea umana si trasaturile specifice acesteia, coreland-o cu personalitatea animala si trasaturile diverselor specii ce traiesc in ecosisteme.

Testul prezentat insa in carte este prea amplu pentru a-l reda exact aici. In lumea internetului a fost simplificat insa si prezentat in forme mai accesibile. Ne-am oprit asupra unui test care ni s-a parut cel mai precis din punct de vedere al informatiei redate in carte. Pe site-ul animalinyou.com poti efectua testul si poti afla care este personalitatea ta animala din interior. Trebuie doar sa deschizi acest link https://www.animalinyou.com/test.php, sa alegi sincer raspunsul care ti se potriveste si sa accesezi butonul “find your animal”. Vei afla care este animalul tau interior si vei afla mai multe despre personalitatea ta. De asemenea, personalitatea animalului tau interior si o descriere precisa a personalitii tale pot fi regasite si in cele 5 grupe mari de personalitati prezentate mai jos. Afla ce animal esti si cauta-l printre grupele urmatoare:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM? TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

OAMENII -ERBIVORI (Babuin, Bizon, Caprioara, Elefant, Girafa, Gorila, Cal, Hipopotam, Capra, Rinocer, Samur, Oaie, Facocer, Zebra)

Cei care apartin acestei grupe de personalitati imprumuta anumite trasaturi ale acestei categorii de animale. Sunt sociabili si se imprietenesc cu usurinta cu alti oameni, de diverse categorii. Au spirit organizatoric si reusesc sa isi organizeze cu brio activitatile zilnice. Sunt ambitiosi si nu se feresc sa munceasca, canalizandu-si fortele inspre atingerea scopului pe care si l-au propus. In acelasi timp, au o gandire practica, analitica, sistematica, creativa cand vine vorba de solutii. Se simt bine si increzatori in propria persoana atunci cand au in jurul lor alti oameni, atunci cand sunt in preajma prietenilor, a cunostintelor sau a membrilor familiei.

Totodata, sunt persoane familiste, avand tendinta de a fi protectivi si darnici cu cei apropiati. Au tendinta de a fi autoritari si stricti fata de proprii copii daca acestia nu arata supunere si intelegere. Lucreaza cel mai eficient atunci cand se implica in activitati de grup si iau parte la munca care se desfasoara in spatele cortinei. Au o fire conservatoare si evita sa-si asume riscuri nefondate sau sa se implice in conflicte si necazuri nedorite. Cand sunt pusi insa in fata faptului implinit nu se feresc sa ia atitudinea necesara si sa lupte. Pot fi manageri eficienti, sefi de echipa, oameni de stat, conducatori politici, bancher, contabil, etc. Multi dintre acestia exceleaza in domenii precum stiinta sau inginerie.

Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri