Pe buna dreptate sau nu, acest test a fost atribuit lui Dalai Lama, liderul spiritual al Tibetului. Testul tibetan te poate ajuta sa intelegi care iti sunt prioritatile in viata, sa-ti faci o idee asupra modului in care ii percepi pe cei din jurul tau si sa-ti reamintesti de cei dragi.
Calul desemneaza familia.
Oaia semnifica iubirea.
Porcul simbolizeaza banii.

REZOLVARE CERINTA 2 – Descrierile celor cinci termeni

Cuvantul pe care l-ai folosit pentru a descrie cainele face referire la propria personalitate.

Cuvantul pe care l-ai folosit pentru a descrie pisica descrie de fapt personalitatea partenerului.

Cuvantul pe care l-ai folosit pentru a descrie soarecele poate fi folosit pentru a descrie personalitatea dusmanilor tai.

Cuvantul pe care l-ai folosit pentru a descrie cafeaua semnifica modalitatea ta de a percepe sexul.

Cuvantul pe care l-ai folosit pentru a descrie oceanul face referire de fapt la propria viata.

REZOLVARE CERINTA 3 – Culorile si cei dragi…

Daca ai asociat Galben unei anumite persoane inseamna ca persoana respectiva este o persoana deosebita pe care nu o vei uita niciodata chiar daca nu va veti mai intalni in aceasta viata. Ea a marcat puternic si pozitiv un anumit moment din viata ta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?

Daca ai asociat Portocaliu unei anumite persoane inseamna ca persoana respectiva iti este un foarte bun prieten, un prieten in care poti avea incredere si pe care te poti baza la nevoie.

Daca ai asociat Rosu unei anumite persoane, atunci acea persoana este cineva pe care il iubesti cu adevarat si care iti inspira sentimente profunde si intense.

Persoana pe care ai asociat-o culorii Alb este sufletul tau pereche, persoana care te intelege de minune, te completeaza si iti este alaturi la bine si la rau.

Persoana pe care ai asociat-o culorii Verde este o persoana in prezenta careia iti place sa te afli pentru ca te binedispune intotdeauna si iti imbunatateste starea de spirit. Este o persoana de care iti vei aminti intotdeauna cu drag.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri