20 Iulie 2011 publicat în Psihologie 2 share-uri

Afla si tu care este partea creierului pe care o folosesti cel mai mult si ce spune acest lucru despre tine:

15. Dintre aceste doua mari personalitati, preferatul tau este:

-Leonardo da Vinci - Emisfera Dreapta
- Isaac Newton – Emisfera Stanga

16. Cand o persoana iti adreseaza o rugaminte, esti atenta la:

-ceea ce vrea sa exprime prin cerere (posibilitatea/ imposibilitatea punerii ei in practica) – Emisfera Stanga
-modalitatea in care se emite rugamintea (tonul pe care ti-a fost adresata rugamintea, exprimarea rugamintii, intonatia interlocutorului, sinceritatea acestuia etc) – Emisfera Dreapta

Daca emisfera stanga este partea dominanta a creierului tau…

…inseamna ca esti o persoana analitica si logica, ce se bazeaza in tot ceea ce face pe ratiune si judecata. Esti directa si apelezi mai mult la logica decat la intuitie. Esti absorbita de detalii si amanunte si esti atrasa de stiintele exacte. Ai obiceiul de a retine mai degraba numele decat figurile. Afirmatiile tale se bazeaza pe datele si informatiile pe care le detii. Stii sa comunici eficient si la obiect. Ai puterea persuasiunii de partea ta. Esti stapana peste limbaj si folosesti frazele intr-un mod structural. Gandesti metodic, ordonat si structurat. Esti practica si ai simtul realitatii. Adesea, ti se reproseaza ca esti lipsita de spontaneitate sau ca esti ‘prea rationala’ chiar si atunci cand vine vorba de sentimente.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta?

Daca emisfera dreapta este partea dominanta a creierului tau…

… inseamna ca intuitia si sentimentele joaca un rol important in tot ceea ce faci. Esti o fire creativa, inzestrata cu o imaginatie vie. Esti o persoana spontana careia ii displace planificarea. Pierzi din vedere detaliile si te concentrezi mai mult asupra privirii de ansamblu. Deadline-urile si termenele limite te fac sa te simti inconfortabil, stresata. Intampini dificultati in a-ti exprima pe cale verbala ideile. Ai perceptie spatiala, iar memoria ta este una preponderent emotionala. Te concentrezi asupra simbolurilor si imaginilor. Te caracterizeaza si impulsivitatea si multe din actiunile tale sunt luate sub imboldul momentului si a ceea ce simti. Gandirea ta este dezordonata, haotica. Ai abilitati artistice si muzicale. Ai obiceiul de a-ti raporta afirmatiile la contexte si nu la fapte si informatii precise, sigure.

Test de dragoste: Ce semn arată că sunteți suflete pereche? Test de personalitate: Ce nume ai fi avut dacă te-ai fi născut în altă epocă?

Dana N.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri