16 Iunie 2011 publicat în Psihologie 45 share-uri

AVEM NEVOIE... Noi, oamenii, avem nevoie de siguranta si certitudine in vietile noastre... Noi, oamenii, avem nevoie de nesiguranta si diversitate in vietile noastre... Noi, oamenii, avem nevoie sa ne simtim importanti... Noi, oamenii, avem nevoie sa iubim si sa fim iubiti..

6. Noi, oamenii, avem nevoie sa contribuim cumva... la ceva...

Nevoia de CONTRIBUTIE – A darui cuiva ceva inseamna a-ti darui tie ceva. A contribui la ceva anume inseamna a te simti implinit. A darui din inima, a participa la ceva anume, a ajuta pe cineva, a face un bine cuiva, a simti ca faci din aceasta lume un loc mai bun si mai frumos, a contribui la un lucru nobil, valoros, toate aceste nevoi sunt inradacinate in fiecare dintre noi. Chiar daca uneori avem tendinta de a darui altora mai mult decat ne daruim noi insine, “contributiile nu trebuie doar facute altora. Contributia fata de noi insine este de asemenea o actiune semnificativa intrucat nu putem darui celorlalti ceea ce nu avem”.

Va invitam sa urmariti si unul din speech-urile lui Robbins, in care expertul explica nevoile fundamentale ale fiintei umane. Este un discurs extraordinar, ce merita ascultat. Acesta este site-ul expertului: https://www.tonyrobbins.com/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri