Un barbat diagnosticat cu acest complex nu vrea sa aiba o femeie care este doamna in societate si tarfa in dormitor. El vrea ca sotia sa sa fie o doamna in public si in dormitor. El nu vrea ca ea sa fie agresiva sau vampa in timp ce face sex cu ea. El vrea ca ea 'sa fie pura la trup si suflet'. Pentru el, nu se poate pune semnul egal intre dragoste si sex.

O femeie neexperimentata sexul care se indragosteste de un astfel de barbat s-ar putea simti magulita la inceput de faptul ca el o protejeaza in ceea ce priveste sexul si o divinizeaza. Din pacate, pe masura ce relatia lor evoulueaza, piedestalul se va transforma intr-o inchisoare. Odata castorita, ea va crede ca din vina inexperientei ei sexuale, barbatul nu ii da atentie. El ii va spune ca ea este motivul pentru care nu face sex cu ea: ca nu se imbraca destul de provocator in dormitor sau nu are gesturi mai incitante.

Una dintre modalitatile prin care putem sa aflam daca aun barbat detine acest complex este sa ne purtam in ambele feluri fata de el si sa observam cu reactioneaza. Ca femeie esti in acelasi timp virtuoasa si vampa. Daca te comporti ca o vampa iar barbatul pare sa nu accepte aceasta purtare, atunci el ar putea prezenta acest complex, intr-o anume masura. El te percepe doar ca pe o femeie cuminte.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii

Daca nu te poate accepta in roulul femeii cuminti – ca potentiala sotie si mama pentru copiii lui – atunci el te percepe in mod gresit, doar ca pe o vampa care nu este suficient de buna sa ii fie sotie.

***

Iata ca intelegerea acestei dihotomii "Inocenta-Impuritate" sau "Madonna -Tarfa" prin care au fost si inca mai sunt catalogate femeile ne explica mai mult decat relatii de familie ci chiar si anumite probleme pe care le avem la nivel social si anume, stigmatizarea femeilor. Chiar daca sexul era considerat o marca a raului, iata ca doar femeile au fost catalogate drept "tarfe" pentru un comportament liber din punct de vedere sexual; astfel a luat nastere un complex psihologic pe care il prezinta doar barbatii.

Foto front si main: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri