3 Martie 2011 publicat în Psihologie 14 share-uri

De la inceput si pana in zilele noastre, copacii ne-au dat energia lor. Primim de la verdele care ne inconjoara nu numai oxigen, ci si energie. Simtind slabiciune, instinctiv ne rezemam spatele de un copac si ne refacem fortele.

Comunicarea cu un copac poate indrepta sanatatea, dar ii poate si dauna. Un exemplu sunt plimbarile prin padure sau parc primavera. In acele momente, biocampul copacilor este foarte intens. Adesea, oamenii care se intorc de la plimbare nu sunt plini de viata ci obositi sau cu dureri de cap. Acest lucru nu este uimitor, deoarece energia mai multor copaci poate influenta negativ omul prin alimentare, neutralizare si paralizare simultana. Copacii nu sunt indiferenti influenta energetica in relatia dintre ei si om sau doar dintre ei.

In timp, capacitatea arborilor de a da energie si cea a omului de a o primi se schimba. Gasirea propriului copac din multime si determinarea perioadei de timp potrivite pentru comunicarea cu el se pot face numai prin niste experimente foarte atente.

“Daca maine ar veni sfarsitul lumii, eu astazi as sadi un pom” spunea Martin Luther. Oare cunostea si el legamantul dintre arbori si fiinta umana?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Dicționar de vise: Ce înseamnă când visezi șobolani? Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri