Studiind natura umana din perspectiva biologica si genetica, Helen structureaza fiinta umana in patru categorii genetice diferite: Exploratorul, Constructorul, Negociatorul si Conducatorul. Fiecare tip de personalitate este relationat cu cele patru tipuri de substante chimica care ne influenteaza in mod decisiv personalitatea.

Exploratorul Dopamina este exprimata cel mai pregnant in cadrul structurii de personalitate a Exploratorului. Exploratorul se afla vesnic in cautarea noutatii, este aventuros, creativ, impulsiv, ii place sa riste si sa-si testeze limitele, are o curiozitate innascuta, este spontan, optimist si energic. De asemenea, independenta este extrem de importanta pentru un Explorator. Varietatea conteaza pentru un Explorator. In general, Exploratorii pot fi caracterizate drept persoane interesante, cu un farmec anume, senzuale, genul de persoane pe care le accepti cu usurinta in jurul tau pentru ca te simti bine in prezenta lor.

Te poti indragosti la fel de usor de Exploratori din cauza faptului ca stiu sa-si traieasca viata intr-un mod diversificat, bogat, viu. Au un nivel de energie ridicat, sunt iuti si solicitanti, in permanenta agitati, avand un ritm alert de a fi si de a trai. Au totodata o atitudine deschisa si optimista. Sunt hedonisti si stiu sa se bucure de viata. In acelasi timp insa, sunt imprevizibili si nu te poti baza pe ei intotdeauna. Din cauza ca se plictisesc repede, rutina si monotia nu le sunt pe plac. Sunt mai inclinati decat alti oameni sa incalce regulile si legile. In functie de natura circumstantelor, pot deveni egoisti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv A contat cine a zbierat mai tare Noile legi ale Educației, aprobate: admiterea diferențiată la liceu și schimbări la Bacalaureat

Exploratorii sunt atrasi la randul lor de alti Exploratori, persoane care le seamana ca structura de personalitate. Fiecare din cei doi cauta la celalalt partener optimism, spirit de aventura, curiozitate, spontaneitate. Si vor gasi in celalalt ceea ce cauta... Chiar daca compatibilitatea poate fi puternica in cuplul Explorator-Explorator, din cauza ca ambii parteneri sunt impulsivi si nu se feresc de riscuri, pot ajunge uneori in situatii dificile, fara iesire.

Constructorul - Serotonina are cuvantul cel mai important de spus in cazul personalitatii Constructorului. Persoanele –Constructor pot fi caracterizate ca fiind calme, populare, stiind sa creeze si sa sudeze cu usurinta legaturile intre oameni, iubind sa socializeze. Constructorii au foarte bine dezvoltate abilitatile relationale si sociale, iar simtul datoriei si al loialitatii este un principiu de viata extrem de important in viziunea acestora. In acelasi timp, Constructorii sunt realisti, gandesc in termeni pragmatici, rareori luand o decizie fara a se gandi bine la consecintele si implicatiile acesteia. Indiferent ca ne referim la siguranta profesionala, financiara sau la cea in iubire, Constructorii pretuiesc mai mult decat orice sentimentul de siguranta.

Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Hai să-i scoatem pe copii dintre pereții ăia!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri