Banalele desene si mazgalituri pe care le schitam grabit pe marginea unei foi de hartie atunci cand vorbim la telefon sau cand ne aflam in timpul unei sedinte reprezinta ecoul partii subconstiente a mintii umane. Ascunzand anumite semnificatii psihologice, aceleasi mazgalituri spun multe despre felul de a fi al unei persoane, dar si despre starea sa emotionala.

Mazgaliturile sub forma de flori apartin persoanelor creative, cu inclinatii artistice deosebite, mari admiratoare si iubitoare ale naturii si avand un nivel de emotionalitate ridicata. Desenarea de plante si alte elemente vegetale constituie un indiciu al laturii generoase a unei persoane Persoana care deseneaza plante este capabila sa daruiasca iubire si sa se sacrifice pentru cei dragi.

Psihologii sunt de parere ca cei care au tendinta de a contura ochi in mazgaliturile lor sunt persoane schimbatoare, usor nehotarate si instabile. Au insa un spirit de observatie foarte bine dezvoltat si descopera ceea ce de multe ori multora le scapa la o prima vedere. Totodata, ochii pot reprezenta personalitatea celui care ii deseneaza. Cei care schiteaza ochi mari, proeminenti sunt firi exuberante si expansive, iar cei care schiteaza ochi mici sunt rezervati si cumpatati. Ochii inchisi pot fi un indiciu al refuzului de a privi in interiorul tau, iar ochii zambitori/ tristi pot spune multe despre starea ta interioara.

Figurile care au o forma geometrica bine definita indica tipul perfectionistului si al celui care asimileaza foarte repede informatiile noi. Tradeaza de asemenea incapatanare si opunere in fata schimbarii, lipsa de toleranta fata de opiniile altora. Formele geometrice ( triunghiuri, patrate, romburi) vorbesc despre latura rationala si pragmatica a unei persoane. Persoanele care deseneaza forme geometrice sunt firi echilibrate, cu o gandire logica si frumoasa. Sunt ordonate si se descurca excelent la planificari si programari.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Patratele, cutiile sau figurile tridimensionale complicate sunt mai susceptibile de a fi desenate de persoanele de sex masculin, existand in schimb o probabilitate mai mare ca figurile rotunde precum cercurile sa fie desenate de persoane de sex feminin. De asemenea, cercurile indica sentimente mai pasive si mai blande decat figurile in unghiuri ascutite, dar si dorinta de a gasi linistea, unitatea, perfectiunea emotionala. Triunghiurile indica ratiune si dorinta de a aduce o situatie anume intr-un stadiu de finalitate.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri