Ducem cu noi nelinistile dimineata inspre locul de munca. Seara le aducem inapoi, ba le mai adaugam si altele. Nu ne lasa in pace nici atunci cand punem capul pe perna. In locul relaxarii, ne trezim tot cu ele. Gandurile iau forma ingrijorarii si vin ca un suvoi, inunda, stapanesc, te fac sa stai treaza ore bune din noapte incercand sa gasesti solutii pentru problemele trecute, actuale sau viitoare.

Ingrijorarile legate de lucrurile si situatiile care au avut loc in trecut nu vor putea sa intoarca timpul inapoi si nici sa ne dea sansa de a rezolva lucrurile cum trebuie. Ingrijorarile legate de viitor, daca sunt in exces, te impiedica in schimb sa vizualizezi aspectele pozitive din el. Despre armele cu care putem lupta impotriva gandurilor excesive si a ingrijorarii vom discuta intr-un articol viitor. Gandirea pozitiva, increderea in viitor, autocontrolul, autosugestia sau consultarea unui ajutor specializat atunci cand ingrijorarile si nelinistile ne scapa de sub control constituie niste solutii excelente.

"Daca poti rezolva o problema , atunci care este utilitatea ingrijorarii? Poti sa o rezolvi. Daca tot nu poti rezolva o problema , atunci care este scopul ingrijorarii? Oricum nu o sa se rezolve. De ce ne mai ingrijoram atunci?" (Shantideva)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

De ce?, intreb si eu…

Un articol de Irina N.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri