Miturile sunt povesti fascinante insa ele devin un subiect intrigant atunci cand descoperim ca ele pot sa arate adevaruri intime despre noi si despre ceilalti. Jean Shinoda Bolen, specialista in psihologie Jungiana, a scris in urma cu cateva decenii o carte care a revolutionat metodele de analiza psihlogica si care este bazata pe evidentiarea arhetipurilor din miturile antice care de mii de ani si-au pus amprenta asupra existentei noastre. In fiecare femeie exista zeitele antice, sustine Bolen, in cartea ei Goddesses in Every Woman.

Femeile "Afrodite" admira barbatii masculini si capacitatile lor combative, in acelasi timp admira dorinta acestora de a atinge succesul. Se simt confortabil daca au mai multe relatii in acelasi timp sau relatii extramaritale. Unei astfel de femei ii plac barbatii inteligenti si intra in relatii cu ei datorita capacitatii lor de a o inspira. O Afrodita este adorata pentru frumusetea ei, pentru manierele ei, pentru relatiile ei aventuroase. Barbatii o percep ca pe o fiinta foarte exotica, o seducatoare.

Influenta ei asupra celor din jur este una civilizatoare prin darurile sale - arta, cultura si in mod particular, maniera ei dezarmanta de a mentine relatii cordiale cu oamenii. Ea are puterea de a transforma prin dragoste. Transforma ordinarul, mundanul in ceva foarte frumos si special, prin iubire.

Psihologic, femeile "Afrodita' apartin categoriei zeitelor “virgine”, in sensul ca ele nu sufera la mana barbatilor. De asemenea, in relatii, ea are autonomie. Femeile in al caror comportament se regaseste arhetipul Afroditei sunt mult mai interesate de relatii iubitoare decat de mariaj sau maternitate. O "Afrodita" nu este interesata “sa se aseze la casa ei” pentru ca vede viata ca pe o aventura.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând

O femeie in care domina cu adevarat Afrodita este capabila sa imparta cu iubitul ei satisfactii atat in ceea ce priveste latura erotica, cat si in ceea ce priveste laturile emotionale si intelectuale. Ea isi doreste relatii cu inima, traieste clipa si iubirea, indiferent de cost. O Afrodita abila are capacitatea de a-l dezarma pe “barbat’, prin puterea lui Eros, invatandu-l calea catre propriul sau suflet.

O femeie Afrodita poate insa si sa ii distraga pe barbati de la telurile lor, datorita seductivitatii sale. Ea poate avea mai multe realatii de dragoste pe parcursul vietii. Se simte confortabil in propriul corp si isi exprima sexualitatea chiar si in ocazii aventuroase, intamplatoare. Se poate sa se confrunte si cu sarcini nedorite din cauza pasiunilor sale de moment. Este foarte senzuala, iubitoare. O intereseaza tot ce ii poate trezi simturile: parfumuri, flori, haine care sa ii pun in valoare corpul, mancarea si bautura fina, atingerea grijulie.

Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Fata neagra a Afroditei: Este o seducatoare, o femeie fatala, ceea ce, cu siguranata, poate avea efecte negative, mai ales asupra barbatilor din viata ei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri