19 Mai 2010 publicat în Psihologie 2 share-uri

Cum se face ca eterna poveste de dragoste a barbatilor este cea cu... masina lor? De ce sanii unei femei exercita o putere de atractie atat de mare asupra barbatilor? De ce tac barbatii si accepta jocul disimularii, refuzand sa vorbeasca deschis si in totalitate despre sentimentele lor? Iti prezentam trei dintre cele mai interesante curiozitati masculine si explicatia psihologica a acestora:

Conform teoriei evolutioniste a lui Darwin, la nivel subconstient optam pentru parteneri sanatosi, apti pentru reproducere. In ciuda evolutiei vadite a omului, instinctul de supravietuire a ramas. Prin urmare, sanii unei femei sunt asociati cu fertilitatea si capacitatea de a propaga specia si de a naste progenituri. Sanii mai mari prezinta o putere de atractie mai mare intrucat tradeaza un nivel mai ridicat de estrogen si implicit un grad de fertilitate mai ridicat. Subconstient, barbatii asociaza capacitatea unei femei de alaptare si abilitatea acesteia de a hrani si tine in viata copilul caruia ii va da viata.

Obsesia sexuala a barbatilor este una de natura sexuala, iar sanii puternic dezvoltati sunt asociati cu maturitatea sexuala. Sanii unei femei reprezinta pentru barbati una din zonele erotice cele mai susceptibile excitarii, punctul culminant al sexualitatii feminine si acea parte fizica a organismului femeii cu un dublu rol: matern, dar si erotic. Prin mangaierea lor, barbatii stiu ca pot chiar provoca placeri sexuale deosebite partenerelor (chiar orgasm in unele cazuri) sau constientizeaza instinctiv ca depasind aceasta etapa vor ajunge la cea finala..

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Adevărul despre dinții superbi pe care-i afișează Luis Gabriel. Ce spune medicul stomatolog care s-a ocupat de construcția lor  Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut

Sigmund Freud este cel care a descris complexul lui Oedip, al atasamentului erotic inconstient al copilului fata de parintele de sex opus. si la mit. La fel cum fetele sunt atrase de figura tatalui lor, la fel baietii se simt atrasi de mama lor. Primul contact al baiatului care va deveni barbat adult este cu sanii mamei sale. La sanul mamei, bebelusul se simte protejat, in siguranta, departe de orice ar putea sa-i faca rau si aparat de pericole. Este firesc si natural ca barbatii sa iubeasca ceea ce obisnuia sa ii hraneasca si sa reprezinta universul lor protector.

Barbatii si eterna lor poveste de dragoste... cu masina

Se intampla sa uite ziua ta de nastere, se intampla sa uite sa plateasca factura la curent, dar niciodata nu o sa uite ca i s-a stricat bujia la masina. Poate ca te-ai intrebat de mai multe ori de unde provine pasiunea inepuizabila a barbatilor pentru masini, de unde rabdarea fara margini de a mesteri ore in sir sub capota, de unde atata interes pentru o masina incat poate sa-ti enumere si in somn marci de masini, detalii tehnice si ultimele modele lansate pe piata. Cum poate o bucata de fier pe patru roti sa exercite atata fascinatie si putere de atractie asupra unui barbat?

Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri