Povesti despre barbatul posedat de gelozie, barbatul care te vrea cu disperare, dar nu intelege ca iubirea lui este destructiva. Si pentru tine si pentru el. Si pentru voi.

In momentul in care iti este teama de interpretari gresite si certurile aferente, eviti anumite parti de adevar, taci, inghiti in sec si mergi mai departe. Pe termen scurt, gandesti ca faci bine relatiei. Pe termeni lung, distrugi totul de la temelie: incredere, comunicare, respect. Si astfel iti pui in carca esecul relatiei, te faci responsabila, pentru ca tu ai mintit. El e gelos, doar atat, nu a facut nimic concret care sa dauneze relatiei. Nu conteaza ca reprizele de certuri te distrug psihic si te fac sa actionezi complet diferit. Nu conteaza ca esti o femeie puternica, in fata lui ar trebui sa fii docila. Daca ai si un istoric de relatii esuate, cu siguranta va fi adus ca proba: "Deodata au inceput reprosurile legate de "esecul meu anterior"(am precizat ca am mai fost casatorita), am incercat din toate puterile sa-l conving ca nu mai sunt cum am fost atunci cand am "esuat",acum deja sunt mult mai matura, stiu cu adevarat ce-mi doresc de la viata,imi doresc cu adevart sa am o familie implinita si o viata linistita."

Prietenii, familia, chiar si persoane mai putin apropiate iti spun ca nu meriti asta. Dar ei nu stiu cu adevarat ce se intampla intre voi doi si regreti ca ai deschis vreodata gura in afara caminului conjugal

Daca te regasesti printre randurile de mai sus, gandeste-te bine daca esti pregatita sa traiesti asa tot restul vietii. Atat. Fara scuze, fara compromisuri, fara promisiuni.

Foto: Hepta.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri