Centrul de Excelenta in Cardiologie si Radiologie MED NEW LIFE este cel mai nou si mai modern centru privat din Romania.

Fiind dotat cu un sistem angiograf performant si avand o echipa de medici interventionisti de renume, departamentul nostru vine in sprijinul pacientilor cu o calitate a actului medical de exceptie.

Interventiile pe care noi le propunem sunt cele minim invazive. Fie ca este vorba de inima, de cap, abdomen ori picioare acolo unde este o problema vasculara sau tumorala putem interveni cu succes. Prin aceasta tehnologie se inlocuieste de cele mai multe ori o interventie chirurgicala complexa, riscanta. Tehnologia de care dispunem are un potential urias, iar in anii ce vor veni vom cunoaste noi tipuri de interventii, noi solutii terapeutice ce vor face medicina mai eficienta, mai putin agresiva, mai umana.

In cardiologie, metoda de referinta in diagnosticul bolii cardiace ischemice este coronarografia. Daca in timpul explorarii coronarografice se constata stenoze la nivelul arterelor coronare responsabile de simptomele pacientului este necesara efectuarea unei proceduri de revascularizare. Una din procedurile efectuate cu succes de medicii nostri interventionisti este angioplastia coronariana percutanata transluminala. Ea consta in introducerea unui cateter prin artera femurala si dilatarea cu balon la nivelul stenozei cu sau fara amplasare de stent si reprezinta solutia pentru ca tu sa ai parte de o recuperare ideala pentru a-ti putea continua viata fara griji.

Pacientul se recupereaza mult mai repede, riscul mortalitatii in cazul cateterismului cardiac fiind sub 0,5%.

Cardiologia Interventionala este o simbioza intre cardiologia clasica si chirurgia cardiaca, cu beneficii imense pentru pacient. Asemenea cardiologiei interventionale si radiologia interventionala reprezinta punctul de plecare in tratarea diferitelor afectiuni vasculare sau tumorale si, totodata, cheia succesului unei interventii cu risc minim pentru pacient. Fie ca este vorba de boala coronariana sau de boala periferica ori afectiuni ginecologice sau ale coloanei vertebrale, interventia in toate aceste cazuri o reprezinta de fapt o simpla punctie.

Dr. Rares Nechifor este unul dintre cei mai experimentati doctori radiologi interventionisti din Romania, fiind primul medic roman membru al Societatii Europene de Cardiologie si Radiologie Interventionala, in vasta sa experienta regasim un numar impresionant de interventii, incidenta cea mai mare in randul pacientilor fiind reprezentata de embolizarea fibroamelor uterine, nucleoplastia si vertebroplastia.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri