Pentru o femeie, frumusetea inseamna o serie de mici miracole. Atunci cand se gandeste la frumusetea parului insa, nevoia de miracol apare indiferent daca are in vedere stralucirea culorii sau sanatatea parului.

Noua gama Pantene Color Therapy lanseaza produsul-miracol care ofera parului colorat un aspect sanatos* ca inainte de vopsire, in doar 3 minute.

Si pentru ca parul vopsit are nevoi speciale, gama Pantene Color Therapy contine pe langa sampon, balsam si masca de par si un produs-miracol - 3 Minutes Miracle Serum.

In timpul vopsirii, stratul de protectie naturala a firului de par - stratul F (F-layer) este afectat. Atunci cand aplici, timp de 3 minute, noul 3 Minutes Miracle Serum, acesta va repara stratul protector. Astfel parul isi va recapata stralucirea si va avea un aspect sanatos*, la fel cum era inainte de a fi vopsit, iar culoarea va ramane la fel de vibranta mai mult timp.

De-acum poti crede in miracole! Aspectul sanatos al parului tau colorat este dovada!
Pantene Color Therapy - 3 minute de miracol si rezultate reale!

Preturi recomandate** pentru gama Pantene Color Therapy:
- 3 Minutes Miracle Serum: 20.4 RON
- Masca 200 ml: 20.4 RON
- Sampon 250 ml: 13.4 RON
- Balsam 200 ml: 13.4 RON

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake! Prestige Orchestra lansează „DREAMS COME TRUE”, un concept de show unic în România

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri