SC Johnson lanseaza pe piata romaneasca Glade Discreet, cel mai subtire odorizant electric, creat special pentru a mentine prospetimea casei tale si, in acelasi timp, pentru a se incadra perfect in decorul camerei, gratie designului sau modern.

Noul Glade Discreet are un design deosebit, ultra modern, in armonie cu ambianta casei tale. Spre deosebire

de alte odorizante, Glade Discreet are un profil subtire si linii fluide si o rezerva concentrata pentru prospetime indelungata.

Rezervele Glade Discreet sunt sub forma de gel si se schimba foarte usor. Ai trei variante de arome din care poti sa alegi: Clean Linen, Lavender si Exotic Fruits. Toate au parfumul placut al aromelor Glade.
Iti place ca de fiecare data cand ajungi acasa sa te intampine o aroma proaspata. In plus, ai nevoie de un odorizant discret, cu un aspect placut, care sa treaca neobservat, astfel incat tu si musafirii tai sa simtiti numai prospetimea. Noul Glade Discreet este perfect pentru a-ti indeplini aceste dorinte.
Te poti relaxa pe deplin cu noul odorizant electric Glade Discreet – o forma discreta de improspatare a casei tale.

Pret recomandat: 26.99 RON

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Cum va fi vremea de Paște în România. În unele regiuni va ploua non-stop Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri