Weleda extinde distributia produselor prezente pe piata din Romania si in magazinele Plafar. Produsele Weleda pot fi achizitionate si online, accesand site-ul www.plafar.net.

“Ne bucura foarte mult aceasta noua colaborare deoarece consideram ca am castigat un nou partener care este ghidat de aceleasi principii ca si noi, precum respectul pentru natura si increderea ca starea de bine se poate dobandi folosind doar ingrediente oferite de natura. La Weleda folosim substante ce provin in mare parte din propriile culturi de plante cultivate biologic sau biodinamic, produsele noastre fiind concepute in colaborare cu medici si farmacisti, respectand deci cele mai inalte standarde de calitate”, a declarat Ana Maria Murariu, Marketing Manager Weleda Romania.

In afara de efortul depus zilnic pentru intregirea mixului de branduri cu produse organice, 100% naturale, Plafar are datoria de a-si informa clientii in fiecare zi si de a-i ajuta sa adopte un regim de viata cat mai sanatos. Ne bucuram ca avem sustinatori puternici si ca nu suntem singuri pe acest drum spre ”Natural”. E foarte important de stiut ca organismul nostru absoarbe circa 60% din continutul cremelor, uleiurilor sau lotiunilor aplicate pe piele si ar fi indicat ca acestea sa fie cat mai blande. Plafar recomanda numai produse cu ingrediente 100% naturale si eficiente”, a declarat Ioana Mihut, Director Marketing Plafar Retail.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

Produsele Weleda contin doar ingrediente naturale pure, atent selectate, toate materiile prime vegetale provenind din plante cultivate biodinamic, biologic sau din recoltare certificata din flora spontana.
Pentru inceput, produsele Weleda disponibile in Plafar fac parte din categoria de ingrijire pentru copii si femei insarcinate, reprezentata prin gama Weleda Baby, din categoria de igiena orala, prin gama Oral Care, dar si din categoria de ingrijire a corpului.

Gama Weleda Baby – numarul 1 in lume in ceea ce priveste ingrijirea cu adevarat naturala pentru bebelusi si copii - include produse pe baza de galbenele cultivate biodinamic, indispensabile ingrijirii pentru bebelusi si copii, inca din prima zi de viata.

Gama de igiena orala de la Weleda include sase tipuri de paste, geluri de dinti si apa de gura, potrivite diferitelor nevoi de ingrijire a cavitatii bucale, pentru adulti si copii.

THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Mâncarea românilor de 1 Mai, trimisă cu tonele în străinătate. „Clienții și-au comandat cu o săptămână înainte caserolele de mici”

Din categoria de ingrijire a corpului, Weleda aduce in Romania produse pure, naturale sau organice pentru rasfatul, ingrijirea si regenerarea pileii: creme, lotiuni, uleiuri, geluri de dus si deodorante.

Produsele Weleda sunt certificate natural sau organic de cele mai importante institutii europene si internationale: BDIH si NaTrue iar culturile proprii Weleda sunt certificate Demeter. Produsele Weleda NU contin parfumuri, coloranti, conservanti sau alte substante de sinteza.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri