Cu o experienta de 150 ani in curatare si ingrijire, Grupul Werner & Mertz s-a simtit intotdeauna responsabil pentru generatiile viitoare si a fost unul din precursorii conceptului de dezvoltare durabila in domeniul produselor de curatat de uz casnic

ERDAL , gama pentru ingrijirea incaltamintei, are formule speciale ce contin ceara de albine sau ulei de migdale, confera stralucire deosebita, fara a necesita lustruire.
Produsele sunt disponibile in 3 culori: negru, maro, neutru.
Gama contine: tub luciu, crema 2in1 ,burete stralucire, spray piele intoarsa (protejeaza si permite respiratia naturala a pielii), spray impregnare incolor, lotiune curatat piele (mentine pielea moale si stralucitoare)

EMSAL , gama contine lotiune curatare si protectie podele si parchet , lotiune antistatica ingrijire mobila. lotiune antistatica luciu mobila cu ulei de migdale

Marca “Frosch” a marcat acum 25 ani debutul unei linii de succes in randul detergentilor ecologici de uz casnic. Toate produsele sunt fabricate in Mainz – Germania sau Hallein – Austria si indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri