Fairy lanseaza o linie de detergenti de vase cu o formula inovatoare, special conceputa pentru a transforma spalatul vaselor intr-o experienta mai placuta pentru mainile tale.

Datorita formulei sale cu un continut optimizat al ingredientelor, noul Fairy Derma Protect™ ajuta la mentinerea nivelului normal de hidratare a pielii mainilor si aspectului catifelat al acestora. In acelasi timp, Fairy Derma Protect™ indeparteaza grasimea intr-un mod eficient.

Noile produse Fairy au fost create special pentru a ajuta la protejarea pielii impotriva efectelor negative ce pot sa apara pe parcursul uneia dintre activitatile casnice uzuale – spalatul vaselor. Testele clinice au confirmat eficienta noilor variante Fairy - Aloe Vera & Coconut si Water Lilly & Jojoba –atat in curatarea vaselor, cat si protejarea mainilor si mentinerea aspectului fin si hidratat. In acest fel, Fairy Derma Protect™ te ajuta sa iti rezervi mai mult timp pentru tine, strecurand spalatul vaselor in rutina ta zilnica de ingrijire.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Studiile derulate de Procter & Gamble arata ca mainile sunt printre cele mai neglijate parti ale corpului, atunci cand vine vorba despre activitatile zilnice de ingrijire. Cu toate acestea, ele sunt cele care spun intotdeauna o poveste despre noi, pentru ca vorbesc despre stilul nostru de viata, personalitatea si preferintele noastre. Noua formula Fairy Derma Protect™ a fost conceputa special pentru ca mainile noastre sa spuna mai departe o poveste despre frumusete, atentie si grija pentru propria stare de bine.

Noul Fairy Derma Protect™ este disponibil in doua variante, Aloe Vera & Coconut si Water Lilly & Jojoba, de 500 ml si 750 ml. Este cel mai delicat detergent de vase din gama Fairy, iar formula sa cu extracte naturale iti va umple bucataria cu arome exotice, care iti vor aminti de vacanta pe tot parcursul anului.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri