Eucerin, expertul mondial in ingrijirea pielii, este unul dintre sponsorii oficiali ai primei editii a turneului international feminin de tenis, BCR Ladies Open Romania 2011. Evenimentul se va desfasura in perioada 18 - 23 iulie, la Academia de Tenis Herastrau, din Bucuresti

„BCR Ladies Open Romania 2011 reprezinta unul dintre cele mai importante evenimente sportive din Romania. Astfel, am considerat ca aceasta este ocazia perfecta pentru ca Eucerin, un brand dermato-cosmetic premium, sa sprijine talentul sportiv feminin”, a declarat Erik Hageleit, director general al Beiersdorf Romania. „Mai mult decat atat, fiind un eveniment care se desfasoara vara, in aer liber, protectia solara face echipa cu sportul, produsele Eucerin SUN oferindu-i pielii protectia solara de care are nevoie”, a adaugat acesta.

Cu ocazia BCR Ladies Open Romania 2011 (https://www.bcropen.ro), Eucerin te invita sa descoperi protectia solara tridimensionala si sa le incurajezi pe romancele participante la concurs. Pe toata durata evenimentului, vei putea folosi gratuit produse de protectie solara din gama Eucerin SUN, iar la cortul Eucerin vei primi sfaturi utile pentru ingrijirea pielii, alaturi de informatii despre importanta protectiei solare tridimensionale.

Protectia solara tridimensionala, o inovatie Eucerin, asigura sanatatea pielii datorita combinatiei de trei filtre: minerale, organice si biologice. Filtrele minerale au in componenta lor micropigmenti care asigura protectie de suprafata impotriva radiatiilor UVA si UVB, in timp ce filtrele organice asigura protectie profunda impotriva radiatiilor UVA si UVB, continand Tinosorb S.

In final, filtrele biologice contin Licochalcone A, un ingredient natural cu efect antioxidant ce patrunde profund in piele si neutralizeaza radicalii liberi fotoindusi. Licochalcone A este extras din radacinile de lemn dulce chinezesc – o planta care traieste in desert si rezista la temperaturi de peste 60 de grade. Acesta planta si-a dezvoltat un mecanism propriu de aparare impotriva radiatiilor UV prin eliberarea unor enzime care au efect anti-oxidant si care protejeaza celulele plantelor de efectul daunator al radicalilor liberi creati de radiatiile solare.

Pielea noastra are nevoie de protectie solara, cu atat mai mult in timpul verii, cand stam mult mai mult afara. Fie ca vorbim despre adulti sau copii, persoane cu pielea uscata, sensibila sau chiar predispusa la alergii solare, Eucerin ofera gama Eucerin SUN, pentru toate tipurile de piele si categoriile de varsta, singura gama care beneficiaza de tripla protectie solara: UVA, UVB si Lichocalcone A.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri