Stem SURE – Banca daneza de recoltare a celulelor stem, si compania de training Mind Learners, prin divizia de parenting Mind Learners Baby, organizeaza, incepand cu data de 14 iulie, seria de 12 mini-cursuri pentru parinti: Cum sa cresti un copil fericit.

In cadrul modulelor interactive de cate 2 ore, programul pune la dispozitia parintilor cele mai noi descoperiri stiintifice despre relatiile fericite cu cei mici. Participantii vor avea ocazia de a se descoperi si intelege pe ei insisi ca oameni si parinti si vor gasi instrumente practice pe care le pot aplica in educarea copilului lor.

Cursul cuprinde urmatoarele module: “Cine esti tu ca parinte?”, „In burtica - modul pentru gravide”, „Parintii si gandirea lor” ( I si II), „Parenting-ul e munca in echipa”, „Copiii si inteligenta”, „Copiii si fericirea’, „Copii si emotia” (I si II), „Efectul profetiei autoimplinite” (I si II) si „Copilul Moral”.
Primul modul - „Cine esti tu ca parinte? / Cele 5 butoane magice ale emotiei si felul in care ele influenteaza dezvoltarea copilului tau” - va avea loc joi, 14 iulie, la sediul Stem Sure (Str. Rândunelelor nr. 9, Bucuresti), intre orele 17.30 si 19.30.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste!

Pentru a celebra parteneriatul dintre Stem SURE si Mind Learners Baby, acest prim modul este GRATUIT pentru clientii Stem SURE!

Costul urmatoarelor module este de 80 RON/persoana/modul.

Modulelele au tematici distincte – parintii pot alege sa participe la unul sau la mai multe, in functie de interesele si optiunile fiecaruia.

Dr. Anne Plesuvescu, Mind Learners: „Am creat acest program pentru ca toti parintii merita sa afle informatiile extrem de valoroase pe care stiinta le detine astazi despre fericirea lor si a copiilor lor. Mai mult decat atat, pentru ca experienta fiecarui parinte conteaza si pentru ca fiecare copil este unic, ne dorim sa construim in jurul acestor cursuri o adevarata comunitate de parinti care pot invata impreuna si impartasi experiente legate de cresterea micutilor lor”.

Dr. Bogdan Ivanescu, Stem SURE: “Am creat acest parteneriat pentru a fi alaturi de familiile care ne calca pragul, dincolo de momentul nasterii celui mic. Obiectivul nostru este sa ajutam parintii sa deosebeasca miturile despre cresterea copiilor de adevarurile demostrate stiintific. Acest program le va oferi ocazia de a gasi solutii creative la dilemele meseriei de parinte – cea mai dificila meserie din lume, una din care nu putem pleca in concediu, nici iesi la pensie”.

Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Este timpul să renunți la a te mai încrede în vorbele goale! Urmărește faptele celor din jur Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos

Va asteptam cu drag la curs, ca sa descoperim impreuna cum putem creste copii fericiti!
Va invitam sa va inscrieti la adresele: parenting@mindlearners.ro si parenting@stemsure.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri