Mitul conform caruia doar femeile tin la frumusetea lor a fost desfiintat de barbatii care acorda o mare atentie tenului si corpului. Barbatul modern este acum atent la propria imagine si stie ca fata reprezinta cartea sa de vizita.

Si pentru ca aspectul fizic si ingrijirea sunt foarte importante, fie ca vorbim de viata profesionala sau cea personala, NIVEA iti ofera cateva sfaturi, pentru ca tu sa te poti bucura de un ten impecabil, alaturi de gama NIVEA FOR MEN Sensitive! Produsele din gama NIVEA FOR MEN Sensitive calmeaza pielea sensibila, o hidrateaza si imbunatatesc sistemul de aparare propriu pielii, datorita formulei Active Comfort System, care include trei ingrediente esentiale pentru ingrijirea pielii: extract de musetel pur cu efect antiinflamator, vitamina E si aloe vera.

Pasul 1

Primul pas in ingrijirea tenului tau este barbieritul. Stiai ca 50% dintre barbati nu pot gasi o solutie impotriva iritatiilor cauzate de lama de ras? Tu in care jumatate te regasesti?
Pentru ca un barbierit sa fie perfect, pregatirea este esentiala, iar tenul sensibil are nevoie de produse speciale care sa-i vina in ajutor. Fara aceastea pot aparea taieturi, iritatii si fire crescute pe sub piele, si avand in vedere ca in timpul vietii te barbieresti in jur de 20.000 de ori, merita sa alegi produsele potrivite pentru tine.
Poti alege intre spuma si gel de ras: daca ai o barba aspra, alege un produs de barbierit special pentru a inmuia firele de par. Astfel, lama de ras va aluneca mai usor, iar pielea ta nu se va irita. Mai mult decat atat, poti folosi un scrub inainte de ras pentru a inmuia firele de par.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Susține-ți frumusețea din interior! De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake! MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Gelul si spuma de ras NIVEA FOR MEN Sensitive au o formula ultra-delicata cu musetel si vitamina E, fiind special create pentru pielea sensibila si usor iritabila. Folosindu-le, pielea ta nu se mai irita in timpul barbieririi, iar datorita tehnologiei UltraGlide lama de ras aluneca usor, pielea este protejata impotriva taieturilor superficiale iar barbieritul devine extrem de fin si confortabil.
Pret:
Spuma de ras NIVEA FOR MEN Sensitive: 11,40 lei
Gel de ras NIVEA FOR MEN Sensitive: 15,65 lei

Pentru a asigura un barbierit perfect, trage cu degetele o portiune de piele si dintr-o miscare precisa rade in directia cresterii firului de par. Nu folosi miscari scurte si apasate pe aceeasi portiune de piele pentru ca pot aparea iritatii, iar daca portiunea nu este rasa perfect, poti reaplica spuma sau gel de ras si apoi poti continua.

TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES COLABOREAZĂ PENTRU O COLECȚIE VIZÂND UN VIITOR MAI BUN CU CLASSICS REBORN PENTRU PRIMĂVARA 2023 Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii

Pasul 2


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri