Gillette Mach3 Sensitive a fost creat pentru a satisface nevoile barbatilor care au pielea sensibila. Si de curand se gaseste si in Romania. Aparatul de ras foloseste o tehnologie cu 3 lame care permite reducerea presiunii asupra tenului, iar banda cu Aloe Vera ofera o hidratare intensa, astfel incat barbatii sa se bucure de un barbierit exceptional cu mai putina iritare*– chiar si pe cele mai sensibile zone ale fetei.

Studiile Gillette din intreaga lume arata ca o treime dintre barbati au pielea foarte sensibila – iar trei barbati din patru considera ca au pielea sensibila. Atunci cand barbatii se confrunta cu iritatii in timpul barbieritului, acestia experimenteaza discomfort din punct de vedere fizic - cauzeaza arsuri, senzatie de constrictie, uscaciune si mancarime – si poate avea chiar si implicatii emotionale, subminand increderea acestora in ei, dupa barbierit.

Gillette stie ca barbatii nu se simt confortabil si atractivi atunci cand au tenul iritat dupa barbierit, si desi ei cred ca aparitia rosetii este inevitabila atunci cand se barbieresc, asta nu inseamna ca trebuie sa devina o obisnuinta. Un bun ritual de barbierit si o buna ingrijire a pielii ofera barbatilor increderea de care au nevoie si ii face sa se simta mai atractivi pentru femeile din viata lor.

Un studiu recent Gillette in Romania** arata ca 93 % dintre femei prefera sa ofere pupici barbatilor proaspat barbieriti sau cu ten fin, neiritat. De asemenea, 87% dintre femei au considerat ca un barbat barbierit si cu ten neiritat are mai multe sanse de succes.

Noul Gillette Mach 3 Sensitive include o serie de caracteristici concepute pentru a spori confortul si a reduce iritarea in timpul barbieritului. Acestea sunt:

o Trei lame aliniate progresiv care exercita presiune redusa asupra pielii, in timp ce fiecare lama rade firul de par progresiv. Acest proces creaza un barbierit mai eficient cu un numar redus de miscari si cu mai putina iritare*.
o Lamele montate individual si capul pivotant ajuta razorul sa se adapteze liniilor fetei la fiecare miscare.
o Banda cu Aloe Vera ofera o lubrifiere mai buna si ajuta lamele sa alunece usor pe suprafata pielii.
o Manerul din cauciuc elastomeric ofera un control sigur, care previne aparitia taieturilor.

Perechea ideala pentru noul aparat de ras este gelul de ras Gillette Mach 3, disponibil in cele doua variante: Close & Smooth si Close & Fresh. Noul gel de ras Gillette Mach 3 are o formula cu 3 agenti de lubrifiere, care ofera “3x” tripla protectie, prevenind taieturile, inrosirea si senzatia de piele care strange.

Noul sistem Gillette Mach 3 Sensitive – aparat si gel de ras – ofera un plus de confort, chiar si pe cele mai sensibile zone ale fetei.

*Fata de Gillette Blue 2
**Studiu de piata Gillette, aprilie 2011, Romania, 100 de femei cu varsta cuprinsa intre 18-64 ani


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri