Pentru ca vara si-a intrat deja in drepturi, un vin bun si racoritor, servit intr-o companie placuta se poate transforma in finalul perfect pentru o zi calduroasa. Cramele Halewood, Furnizorul Oficial al Casei Regale a Romaniei, va sugereaza doua dintre cele mai bune sortimente ale sale, tocmai potrivite pentru o seara romantica sau o iesire cu prietenii.

Prahova Valley Reserve Tamaioasa Romaneasca

Prahova Valley – Reserve Tamaioasa Romaneasca este un vin alb dulce, de culoare galben-auriu, expresiv, care combina toate caracteristicile acestui soi aromatic din familia muscatului. Vinul etaleaza arome complexe, note de miere si flori de salcam. Olfactiv, este un vin amplu, voluptuos, pastrand arome lungi dupa degustare.

Prahova Valley Reserve Tamaioasa Romaneasca se potriveste de minune cu deserturi pe baza de fructe proaspete sau placinte cu branza.

Halewood Special Reserve Pinot Noir Rose

Halewood Special Reserve Pinot Noir Rose este un vin demisec, de culoare roz stralucitor, bine definit si echilibrat. Este un vin vioi, cu arome intense de coacaze rosii si zmeura, dublate de o delicata nota de petale de trandafiri, iar vinificarea "in alb" a Pinot Noir da un rose de efect, varatic.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS! PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari

Halewood Special Reserve Pinot Noir Rose este vinul ideal pentru mancaruri usoare, precum aperitive sau salate, dar si pentru preparatele din carne, sushi sau alaturi de fructe.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri