De cand vara a acaparat orasul, gandul ni se plimba pribeag spre destinatii de vacanta cat mai insorite. Iarna prelungita aproape ca ne-a depigmentat pielea, iar acum ne putem dezgoli in sfarsit bratele si picioarele pentru a respira prin toti porii si pentru a primi cu lacomie soarele!

Pentru ca bronzul sa prinda si sa reziste, este important de stiut ca pregatirea pielii se face din timp, inainte de a merge pentru prima data la plaja.

Epiderma, stratul de la suprafata pielii, este format la randul lui din mai multe straturi subtiri, care se innoiesc continuu, la intervale fixe. Altfel spus, in fiecare luna avem o piele cu totul noua. Prin exfoliere inainte de expunerea la soare, melanina din straturile noi ale epidermei va persista mai mult decat daca am bronza straturile vechi de piele.

Exfoliantul de corp – aliatul unui bronz de durata


Nu multa lume stie ca exfoliantul de corp este un ajutor esential pentru cine foloseste autobronzante si creme anticelulitice sau pentru cei care se expun la soare. Pe langa contributia la destuparea porilor si indepartarea celulelor moarte, un scrub ajuta cremele sa patrunda uniform in piele si sa nu se impiedice de celulele moarte si de toxinele de la suprafata pielii.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Celebreaza Ziua Pamantului 2023 cu legendarul scrub de corp SABON Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine

Scrub-ul cu saruri si minerale de la Marea Moarta exfoliaza si trateaza in acelasi timp

Scruburile cu sare din Marea Moarta, renumita pentru cantitatea sporita de minerale pe care o contine, exfoliaza delicat pielea si o hranesc, pregatind-o de prima intalnire cu soarele. Utilizand un scrub inainte de expunerea la soare, straturile superioare ale epidermei sunt indepartate, pentru ca bronzul prinde mult mai bine pe o piele sanatoasa si regenerata. In plus, particulele fine ridica la suprafata firele de par crescute sub piele si elimina imperfectiunile inestetice.

Scrub-urile cu sare de mare de la Jericho Cosmetics nu conduc numai la rasfatul simturilor si la curatarea pielii, dar si la normalizarea functionarii organismului si la vindecarea afectiuni. Proprietatile sarurilor si mineralelor de la Marea Moarta se regasesc in 3 game naturale de scruburi exfoliante Jericho care nu contin parabeni:

  • Exfoliantul cu cacao Jericho (45 RON) poate fi folosit din cap pana in picioare pentru a indeparta celulele moarte ale pielii si a reface textura tenului. Uleiul extras din semintele padurilor tropicale actioneaza ca un hidratant premium, lasand pielea moale si neteda. Sa nu mai spunem de mirosul delicios de cacao!
  • Sarea exfolianta energizanta pentru corp Jericho (79 RON) combina mineralele de la Marea Moarte cu uleiurile naturale revigorante si este disponibila in toate aromele verii: lamaine, pepene galben, kiwi, piersica, mango, nuca de cocos, vanilie si lavanda.
  • Exfoliantul de corp aromatic din gama Jericho Premium (59 RON) se adreseaza pielii mature, cu semne de imbatranire, avand efectul unui peeling usor.

Ritualul de scrubbing Jericho incepe cu o baie calduta prelungita, pentru a deschide porii si a-i pregati pentru curatare. Apoi se continua cu miscari energice de masare a tuturor zonelor corpului, fara a evita zona gatului si a decolteului - altfel exista riscul de a ne bronza „cu pete” si pe portiuni. La incheierea acestui ritual, se face un dus cald pentru a indeparta particulele de pe piele, urmat de unul rece pentru a inchide porii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri