C-THRU Golden Touch este o provocare parfumata si rafinata care se adreseaza femeilor care vor sa fie stralucitoare si inconjurate de o aura eleganta in fiecare zi.

Rafinamentul unei femei emana din grija pe care aceasta o are de corpul si de imaginea ei, parfumul fiind cel care a completat intotdeauna farmecul feminin. De aceea, C-THRU propune apa de toaleta Golden Touch care emana stralucire in orice sezon.
Aromele parfumului Golden Touch sunt coordonatele care definesc femeia speciala, o femeie unica prin eleganta ei, dar remarcabila prin pretiozitatea caracterului sau.
Alegerea si insusirea unui parfum se fac pe baza unui criteriu extrem de important: simfonia de miresme definitorii. Femeile apreciaza intotdeauna aceasta simfonie de arome si decid daca un parfum li se potriveste sau nu.
Elementele definitorii ale parfumului reflecta asocierea unicitatii unei femei care se remarca prin intrunirea unor calitati deosebite, remarcabile, prin spiritul viu si debordant cu aromele deosebite de bergamota, coacaz negru si portocala rosie, flori si fructe cu iasomie, piersici si pruna, completate de notele lemnoase de patchouli, lemnn de cedru, lemn de santal si mosc pentru a crea un miros proaspat, elegant, distinct.
Parfumul este accesoriul fara de care tinuta unei femei nu este completa. In plus, C-THRU iti da un plus de incredere, iti aduce zambetul pe buze si te face unica.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri