A&D Pharma Marketing& Sales lanseaza in Romania Haequeo - un filler dermic de ultima generatie pe baza de acid hialuronic, capabil sa defineasca noi standarde in medicina estetica.

Acidul hialuronic este o substanta proprie pielii, care contribuie la mentinerea aspectului tanar si sanatos al dermului.
Haequeo este un filler dermic multireticulat creat dupa mai mult de doi ani de cercetari stiintifice si care aduce inovatii majore in tratamentele cosmetice datorita structurii sale unice si a procedeelor de injectare.
Inovatiile Haequeo sunt sintetizate de conceptul de permeanta, un concept imprumutat din fizica electromagnetica si introdus pentru prima oara in medicina estetica. Permeanta consta in calitatea gelului Haequeo de a se distribui uniform in straturile dermului, pastrandu-si totodata consistenta si calitatile exceptionale volumetrice.

Fillerele traditionale care au rezultate de durata sunt excesiv de vascoase, in timp ce fillerele care au o consistenta mai elastica nu dureaza in timp. Spre deosebire de acestea, Haequeo se distribuie uniform in straturile dermului, avand o consistenta optima si un efect de durata al rezultatului, cu un efect de umplere omogen si natural.
Datorita permeantei, Haequeo poate fi utilizat pentru reconstructia sau corectia in macro-arii (gat, decolteu, pometi, maini) si chiar remodelarea intregii fizionomii, dar si pentru umplerea ridurilor. Haequeo este disponibil si in varianta Haequeo Plus, un produs mai concentrat pentru corectii majore. Procedura de injectare in cazul ambelor produse este nedureroasa, fara efecte secundare si cu efecte de durata.

Haequeo este un produs inovator al companiei Genethia din Italia si suntem incantati ca il putem oferi de acum inainte si pacientelor din Romania. Persoanele care doresc sa beneficieze de imbunatatirea aspectului tenului sau de corectii majore ale unor defecte estetice pot beneficia de Haequeo in cabinetele medicilor dermatologi si chirurgi plasticieni, singurii in masura sa realizeze astfel de proceduri,” spune dr. Iris Matei Country Director al diviziei medicale MagnaPharm, A&D Pharma Marketing&Sales.

Peste 100 de medici din toata tara au beneficiat in luna aprilie de un training privind procedurile corecte de injectare, training sustinut de doi reputati chirurgi plasticieni: dr. Ricardo Forte din Italia si dr. George V. Oskarbski din Marea Britanie si fondatorul Societatii de Medicina Estetica din Polonia.

Resurse online:
• Site dedicat pacinetilor si medicilor: www.perfectskin.ro
• Pagina oficiala Haequeo Romania pe Facebook: https://www.facebook.com/pages/Haequeo/131073096945186


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri