Saptamana viitoare, taticii sunt pusi la incercare, intrucat, la Baby Boom Show va avea loc Maratonul Carucioarelor.

Vineri, 15 aprilie, si sambata, 16 aprilie, la Romaero Baneasa, vor avea loc doua editii ale concursului.

Astfel, inarmati cu entuziasm si dorinta de a castiga premiile puse in joc, taticii care ajung la targul Baby Boom Show se pot inscrie pe loc la Maraton.

Aflati la carma carucioarelor puse la dispozitie de organizatori, se va da startul competitiei. Cine ajunge primul la destinatie, dupa ce a parcurs traseul, castiga un carucior modern oferit de DHS Baby.

Maratonul Carucioarelor este doar una din atractiile Baby Boom Show, Primul Targ International din Romania pentru copii de 0-5 ani si viitoare mamici.

Intre 14 si 17 aprilie, la Romaero Baneasa (bd. Ficusului 44, Bucuresti, langa aeroportul Aurel Vlaicu), vizitatorii vor beneficia de oferte speciale din partea a peste 120 de companii din Romania si de peste hotare, tombole si concursuri cu premii de peste 15.000 de euro, distractie si… parcare gratuita in fata pavilionului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. PROGRAMUL TOMMY HILFIGER METAVERSE FASHION WEEK SĂRBĂTOREȘTE EXPRIMAREA DE SINE LA NIVEL DIGITAL LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA Uterul retrovers - ce înseamnă - detalii de la un medic ginecolog

Mai multe detalii sunt disponibile pe www.babyboomshow.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri