Pentru ca fiecare mic dejun sa inceapa cu o paine proaspata si gustoasa, drumul pana la cea mai apropiata brutarie nu mai este o conditie obligatorie. Mai mult, ideea pregatirii painii acasa nu mai are nimic de-a face cu agitatia laboriasa de langa vatra bunicii. Odata cu MicroBakery, cuptorul cu microunde cu functie de coacere a painii, Electrolux aduce un brutar iscusit in orice bucatarie moderna.

Un singur cuptor, mai multe functii de gatit
Cuptorul MicroBakery ofera mai multe optiuni de gatit, utilizand microundele, grill-ul sau prepararea prin convectie. In plus fata de functiile celorlalte cuptoare cu microunde, acesta beneficiaza de sase programe pentru coacerea painii, pentru ca tu sa ai o solutie pentru orice provocare se iveste in bucatarie: decongelare, incalzire si coacere.

Start intarziat pentru paine calda la micul dejun
Procedeul coacerii se simplifica si mai mult cu optiunea de start intarziat, iar tu poti sa programezi cuptorul astfel incat sa ai painii calde exact la timp pentru micul dejun.

Accesorii de brutar, la indemana
MicroBakery poate coace paine de 800g, 1000g sau 1200g, in functie de nevoile familiei. Fiecare paine pusa la copt va fi un succes, datorita accesoriilor acestui cuptor: o lingura si o cana de masurat, care te ajuta sa urmezi intocmai reteta si un vas de teflon care va asigura coacerea fara cusur a painii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald Noutățile si recomandările de primăvara de la MioBio, boutique chic de cosmetice organice Rochii în culori tari – pentru cele mai îndrăznețe outfit-uri

Control absolut, siguranta maxima
Toate functiile cuptorului sunt usor de controlat, prin intermediul butoanelor si al display-ului electronic. Coacerea painii poate deveni un spectacol permis si celor mici, datorita functiei de siguranta pentru copii, care ii protejeaza de eventualele accidente.

Cuptorul cu microunde MicroBakery se comercializeaza in magazinele de specialitate, la un pret recomandat de 999 RON.

***

Electrolux este lider global pe piata electrocasnicelor, cu vanzari anuale de peste 40 milioane de produse, catre clienti din peste 150 de tari. Compania se concentreaza pe crearea de produse inovatoare, gandite special pentru a intampina nevoile reale ale consumatorilor casnici si profesionali. Gamele Electrolux includ frigidere, masini de spalat vase, masini de spalat, aspiratoare, aragaze si sisteme de aer conditionat, comercializate sub marci renumite ca Electrolux, AEG, Eureka si Frigidaire. In 2010, Electrolux a inregistrat vanzari de 106 miliarde coroane suedeze (aprox. 11 miliarde euro), iar numarul de angajati este de 52 000 persoane. Pentru mai multe informatii, accesati www.electrolux.com/press si www.electrolux.com/news.

5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 16 idei superbe de machiaj festiv pentru Paște, petreceri și ocaziile speciale din viața ta Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri