Este dovedit o dieta bogata in fructe si legume proaspete este o metoda buna pentru a-ti mentine sanatatea. Nutrientii si vitaminele din aceste alimente iti dau energie. Uneori poate fi dificil sa obtii aportul nutritiv recomandat zilnic din fructe si legume, fie din cauza timpului, fie din cauza ca gustul acestora nu este pe placul tuturor.

Exista o metoda mai usoara si mai delicioasa prin care sa te asiguri ca tu si cei dragi va bucurati de calitatile fructelor si legumelor: sucuri proaspete chiar la tine acasa! Philips iti prezinta cateva storcatoare de fructe ideale care iti vor usura munca si te vor ajuta sa obtii aportul de vitamine si minerale necesar pentru sanatatea ta.

Fructele si legumele sunt o sursa importanta de vitamine antioxidante A, C, E si carotenoizi, care absorb excesul de radicali liberi (factori importanti in formarea ridurilor, in procesul de imbatranire si in anumite boli legate de varsta). Mai mult, fructele si legumele contin enzime active care ajuta la digestia rapida a sucului si la transformarea lui in energie. Impreuna, toate aceste elemente fac din sucul proaspat o metoda usoara prin care te poti mentine in forma si prin care iti poti mentine sanatatea, dar si aspectul fizic tanar.
Sucul facut din fructe si legume proaspete pastreaza toate vitaminele, mineralele si enzimele. Continutul ridicat de apa ajuta ca nutrientii sa fie mai usor aborbiti in organism, in comparatie cu mancarurile solide, iar apa te ajuta sa iti mentii hidratarea.

Cu cat este mai proaspat, cu atat mai bine
Este foarte important ca sucul sa fie proaspat. Daca nu este consumat la putin timp dupa ce este facut, nivelurile anumitor vitamine valoroase incep sa scada si enzimele, care sunt inca active in timpul procesului de presare, se deterioreaza rapid. Atunci cand ai un storcator de fructe acasa, poti pregati un suc de fiecare data cand iti doresti si il poti bea inainte de a-si pierde calitatile. Un alt beneficiu este acela ca poti fi intotdeauna sigur ca sucul facut de tine nu contine aditivi si conservanti si nici nu mai trebuie sa iti faci griji legate de zaharurile adaugate in anumite sucuri, care in final ajung sa contina foarte multe calorii. Sucul proaspat este mai gustos si are o valoare nutritiva mai mare atunci cand este turnat in pahar direct din storcator.

Storcatorul potrivit
Sa pregatesti un suc proaspat este usor, dar doar daca ai storcatorul potrivit: unul care nu doar sa extraga usor sucul din produsele pe care le alegi, dar care sa fie usor de folosit si usor de curatat. Philips iti prezinta cateva storcatoare de fructe ideale, modelele HR1861, HR1858 (alb si negru). Cu un motor puternic si filtru cu micro-sita, aceste storcatoare extrag cu pana la 70% mai mult suc decat alte storcatoare. Au un tub de alimentare mare XL, astfel ca nu mai trebuie sa feliezi sau sa tai in prealabil fructele si legumele. Toate componentele storcatoarelor sunt lavabile in masina de spalat vase. Ce ar putea fi mai usor?

Pe locuri, fiti gata, suc!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri