La inceput de primavara, Weleda si Napati au pregatit un eveniment special, Pentru Mamica mea, tot ce e mai bun de la Natura, un targ de cadouri pentru femei si mamici cu cosmetice organice, dulciuri bio delicioase si alte surprize.

Cei prezenti pot adresa intrebari specialistilor si reprezentantilor Weleda care vor fi acolo pentru a discuta despre ingrijirea naturala si pentru a face demonstratii. Toate produsele organice prezentate vor putea fi testate gratuit.
Seminarele bio demonstrative au loc in cadrul magazinului Napati din Soseaua Stefan cel Mare numarul 15 (in apropiere de Circ), sambata si duminica, 5 si 6 martie, intre orele 11.00 si 13.00. Intrarea este libera. Targul cu vanzare este deschis intre orele 10.00 si 19.00 atat sambata, cat si duminica.
“In aceasta perioada toata lumea ofera flori si este intr-adevar un gest frumos, dar natura are mult mai mult de oferit decat atat. Acesta este secretul Weleda. Dorim sa oferim tuturor sansa sa dobandeasca si sa-si mentina starea de bine, in mod cu adevarat natural. Produsele Weleda contin doar ingrediente naturale pure, atent selectate, toate materiile prime vegetale provenind din culturi biodinamice, biologic controlate sau din recoltare certificata din flora spontana”, a declarat Ana Maria Murariu, Marketing Manager Weleda Romania.
Weleda propune pentru femei si mamici o serie de produse din gama Weleda Body Care. Gama Weleda Body Care include creme de maini si de picioare, loțiuni, deodorante, uleiuri de masaj sau pentru gravide. Produsele impotriva celulitei, scrub-ul și uleiul sunt numarul unu in Europa, in categoria produselor anticelulita cu adevarat naturale, ambele pe baza de mesteacan. Rezultatele acestor produse au fost testate si dovedite dupa numai 28 de zile de utilizare.
Produsele Weleda sunt certificate de cele mai importante institutii europene si internationale pentru produse naturale si organice: BDIH si NaTrue. Culturile proprii Weleda sunt certificate biodinamic de catre Demeter.
Cosmeticele Weleda se gasesc deja in magazine naturiste din intreaga tara, precum Napati, in farmaciile Dona si Remedio, farmacii independente, dar si online.

Despre Weleda „In armonie cu omul si natura“
Weleda a intrat pe piata din Romania in luna iunie 2010 si este singura companie producatoare de remedii si cosmetice naturale, organice si biodinamice de pe piata locala.
Weleda si-a inceput activitatea in anul 1921 la Schwäbisch Gmünd in Germania, ca laborator farmaceutic avand propriile culturi de plante medicinale. In prezent, Weleda este principalul producator de produse pentru ingrijirea holistica a corpului si de medicamente pentru terapii antroposofice si homeopate. Misiunea companiei o reprezinta pastrarea, intarirea si redobandirea sanatatii omului.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri