Ghidul 'Creste prin teatru' te ajuta sa intelegi cum functioneaza psihologia copiilor cu varste intre 7 si 10 ani, detaliaza etapele de dezvoltare in aceasta perioada si mai ales descrie metodele de educatie alternativa prin tehnici de arta dramatica.

Prima etapa a programului „Creste prin teatru” s-a incheiat in decembrie 2010, iar rezultatele obtinute in urma lucrului cu prima grupa de copii au fost prezentate in cadrul unui atelier demonstrativ, cu public.

Pentru a descarca in mod gratuit Ghidul de arta dramatica, accesati

https://www.cresteprinteatru.ro/resurse/ghid-practic-creste-prin-teatru/

Programul „Creste prin teatru” se afla in derulare si a ajuns la a doua serie de ateliere. Inscrierile continua pe site-ul www.cresteprinteatru.ro, iar urmatoarea preselectie va avea loc in luna aprilie anul acesta.

Informatii suplimentare despre proiectul “Creste prin teatru”

Programul “Creste prin teatru” este dezvoltat de UPC Romania in parteneriat cu Teatrul „Ion Creanga” si se desfasoara pe o perioada de 9 luni, fiind organizat in 3 serii consecutive a cate 12 ateliere de arta dramatica.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Îți doresc timp… Ritualuri de Luna Nouă: activarea puterii de manifestare, atragerea dragostei și abundenței

In cadrul fiecarei serii de ateliere vor participa 12 copii (6 fete si 6 baieti), selectati pe baza unor obiective formulate de catre psihologul proiectului, iar metoda de lucru va urmari dezvoltarea graduala a unor abilitati si competente utile in viitor.

Inscrierile pentru atelierele de arta dramatica se pot face prin completarea unui formular online, alaturi de trimiterea unei scrisori de motivatie electronice, accesand sectiunea dedicata de pe www.cresteprinteatru.ro.

Pentru mai multe informatii despre proiectul educational „Creste prin teatru”, dar si pentru conditiile de inscriere in cadrul atelierelor accesati site-ul www.cresteprinteatru.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri