Prima serie DallesGo se apropie de final! Peste 50 de cursanti s-au inscris la cursurile STILISM & TENDINTE IN MODA, DESIGN DE INTERIOR SI MAKE-UP!

DE CE?
Pentru ca ne dorim sa recrutam talente si sa le promovam in aceste domenii.

Pentru ca ne-am propus sa cream o comunitate de oameni interesati de tot ceea ce inseamna arta, creativitate si profesionalism adevarat.

Pentru ca este nevoie de aceste cursuri, iar feedback-ul primit pana acum ne-a confirmat-o.

CUM?
Fiecare curs va avea o finalitate concreta, pentru toti participantii, indiferent de modulul ales. In foyer-ul Universitatii Populare Ioan I. Dalles vor avea loc expoziti, targuri si alte manifestari legate de domeniul fiecarui curs in parte.

Cursurile DallesGo aduc un aer fresh, contemporan si sunt destinate oamenilor moderni, cu venituri medii si peste medii, conectati la tot ceea ce este nou, insa din medii diferite si cu diverse preocupari. Pentru ei am creat un produs de top, cu profesori care exceleaza in domeniile lor, au cariere spectaculoase si au disponibilitatea si dorinta sa transmita mai departe trucurile meseriilor lor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri