Piccolo se adapteaza oricarui spatiu, gasindu-si usor locul in fiecare colt al casei si animand atmosfera datorita design-ului original. Cu siguranta va atrage toate privirile atunci cand vei prepara cele mai sofisticate bauturi in Ajunul Craciunului.

Iti amintesti cum iti creai in copilarie o lista cu darurile pe care voiai sa le primesti de Craciun? Anul acesta, Nescafe Dolce Gusto iti alcatuieste lista de cadouri cu jucausul Piccolo, micul magician Melody si avangardistul Circolo, cadourile ideale pentru tine si pentru cei dragi. Stilate, atragatoare si intr-o varietate de culori, cele trei modele din gama Nescafe Dolce Gusto vor deveni atractia principala de Craciun si va vor rasfata cu delicii in noua variante cu personalitate.

Solista Corina s-a pregatit din timp pentru sarbatorile din aceasta iarna si a dat startul Craciunului mai devreme. „Ca in fiecare an, de sarbatori vreau sa aduc zambetul pe chipurile celor dragi oferindu-le cele mai nastrusnice cadouri. Anul acesta am ales sistemul Piccolo pentru prietenii mei, datorita design-ului jucaus. Un aparat care iti poate prepara o bautura delicioasa si aduce un plus de varietate in locuinta ta, mi se pare un cadou foarte potrivit.”, a afirmat Corina.

Pentru a intregi gama NESCAFE Dolce Gusto, Nestlé va lansa pe piata, in noiembrie, modelul Piccolo. NESCAFE Dolce Gusto Piccolo este cel mai nou membru al familiei, creat special pentru cei care au un spatiu limitat, dar isi doresc sa se bucure de savoarea unei bauturi excelente la orice ora din zi.

Piccolo se adapteaza oricarui spatiu, gasindu-si usor locul in fiecare colt al casei si animand atmosfera datorita design-ului original. Este cea mai noua inovatie a NESCAFE Dolce Gusto si cu siguranta va atrage toate privirile atunci cand vei prepara cele mai sofisticate bauturi in Ajunul Craciunului.

Nescafe Dolce Gusto Melody este ideal pentru cei care vor sa isi elibereze imaginatia, design-ul jucaus fiind potrivit pentru a da un nou suflu locuintei si a organiza o petrecere la tine acasa. Pentru persoanele sofisticate, extravagantul NESCAFE Dolce Gusto Circolo este cea mai buna optiune, detaliile si stilul rafinat al aparatului fiind condimentele de care ai nevoie pentru a construi acele momente speciale de relaxare.

Rosu intens sau satinat, negru antracit, alb perlat sau albastru stralucitor? Sistemele NESCAFE Dolce Gusto dau si tonul tendintelor din aceasta iarna! Poti alege nuanta preferata de tine sau de prietenii tai, in functie de personalitatea fiecaruia.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri