BIGOTTI, un nume consacrat în moda masculină de înaltă calitate, are plăcerea de a anunța lansarea unei colecții exclusive de parfumuri: Essenze d'Italia. Această colecție este compusă din trei parfumuri distincte: Amalfi Azzurro, Terra Toscana și Milano Enigma, fiecare reflectând esența unor regiuni emblematice ale Italiei.

Comunicat de presă

Cele trei parfumuri au fost concepute de prestigiosul producător Givaudan, un lider global în domeniul aromelor și parfumurilor, cu o tradiție de peste 250 de ani în inovație și excelență în arta parfumeriei. Deoarece fiecare proiect este unic, Givaudan selectează parfumierii în funcție de specificațiile detaliate și cerințele fiecărui proiect. Pentru colecția Essenze d'Italia, au fost aleși trei creatori cu o afinitate deosebită pentru cultura italiană, iar producția parfumurilor a fost realizată în Italia.

BIGOTTI Amalfi Azzurro

Amalfi Azzurro aduce o notă de prospețime inspirată de coasta Amalfi. Notele de vârf includ mandarină italiană, grapefruit, piper și galbanum. Notele de mijloc sunt compuse din pară, floare de portocal, neroli și lemn de guaiac, iar baza este definită de benzoină, semințe de ambrette, ambră și mosc, oferind o aromă proaspată și vibrantă. Valerie Garnuch-Mentzel, parfumiera din spatele acestei creații, afirmă: „Amalfi Azzurro este o simfonie de emoții - creat special pentru a surprinde esența „dolce vita”-ului italian. O aromă ce îmbrățișează contrastul dintre prospețimea revigorantă a citricelor și tentațiile florale - un adevărat joc olfactiv plin de complexitate.

BIGOTTI Terra Toscana

Terra Toscana reflectă frumusețea autentică a Toscanei. Notele de vârf de bergamotă, grapefruit și rubarbă sunt urmate de un mijloc cu piper, fum și orris. Baza este formată din vetiver franțuzesc, lemn de cedru, piele întoarsă și acorduri gurmande, evocând eleganța și puterea regiunii toscane. Barbara Zoebelein, creatoarea acestui parfum, declară: „Terra Toscana este o călătorie olfactivă prin inima

Italiei, inspirată de colinele domoale, podgoriile străvechi și vilele sale istorice. O aromă ce combină forța robustă și rafinamentul atemporal al tărâmurilor toscane.

BIGOTTI Milano Enigma

Milano Enigma întruchipează dinamismul și rafinamentul capitalei modei din Italia. Notele de vârf de lămâie, grapefruit, boabe de ienupăr și ghimbir oferă o deschidere vibrantă. Notele de mijloc includ galbanum, coacăze negre, geraniu și note acvatice, în timp ce baza combină patchouli, vetiver, piele întoarsă și mușchi, capturând esența sofisticată a orașului Milano. Alessandro Olmo, parfumierul care a creat Milano Enigma, spune: „Milano Enigma este un instantaneu olfactiv ce surprinde pulsul urban al celui mai cosmopolit oraș. Cu note efervescente de grapefruit și lămâie, prospețimea și rafinamentul plin de subtilitate al coacăzelor negre și robustețea patchouli-ului, parfumul este ancorat într-o structură plină de eleganță, sofisticare și mister.

Gama Essenze d'Italia a fost dezvoltată ca o extensie armonioasă a portofoliului brandului BIGOTTI, destinată bărbaților moderni, cosmopoliți și atenți la imaginea lor, care prețuiesc calitatea înaltă, detaliile rafinate și doresc să se exprime prin alegerile lor vestimentare și olfactive. Parfumurile Essenze d'Italia sunt concepute pentru a adăuga o notă de eleganță și distincție în fiecare zi, asemenea colecțiilor BIGOTTI care răspund tendințelor actuale în moda masculină, oferind articole de îmbrăcăminte de excepție ce îmbină stilul clasic cu elemente contemporane. Aceste esențe sunt menite să sublinieze și să accentueze stilul vestimentar al bărbatului BIGOTTI, conferindu-i o prezență distinctivă și sofisticată.

BIGOTTI s-a impus ca un brand emblematic în moda masculină din România, inaugurând primul său magazin la finalul anilor ‘90 în București. Două decenii mai târziu, este prezent în peste 40 de magazine din mai mult de 21 de orașe și online la www.bigotti.ro. BIGOTTI propune o colecție variată de îmbrăcăminte și accesorii, perfecte pentru orice ocazie, de la stilul casual la cel elegant. Produsele BIGOTTI, confecționate din țesături italienești de înaltă calitate, sunt concepute pentru bărbații moderni, urbani și cosmopoliți.

Site: www.bigotti.ro

Facebook: Bigotti Romania

Instagram: Bigotti Romania

TikTok: https://www.tiktok.com/@bigottiromania


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri