Jameson aduce și anul acesta spiritul irlandez la Bonțida, continuând tradiția de a crea în inima festivalului o lume a experiențelor memorabile trăite alături de prieteni.

Comunicat de presă

Jameson va fi cadrul perfect pentru crearea de amintiri în spiritul brandului și al Electric Castle în același timp, festivalul fiind un loc al descoperirii, experimentării și al distracției alături de prieteni. Jameson este implicat consistent în cultura muzicală în ultimii 30 de ani, iar această conexiune a continuat să crească, astfel încât prezența la un astfel de festival este una firească.

Sub conceptul „Muzica ne adună. Jameson leagă prietenii”, festivalierii vor putea descoperi la Electric Castle multiplele valențe ale lumii Jameson și a felului în care prietenii pot crea împreună amintiri memorabile, într-un spațiu de activare definit de spiritul irlandez, care le va oferi multe surprize.

Elementul central al lumii Jameson de la Electric Castle 2024 este „Jameson Distillery on Tour”, care aduce spiritul autentic al Distileriei Jameson Bow Street aproape de fiecare festivalier. Aceștia vor avea astfel ocazia să facă parte din cea mai mare familie, în care să creeze conexiuni reale între oameni cărora le place să se distreze, să nu ia lucrurile foarte în serios, și să vibreze la unison împreună cu un pahar bun de whiskey.

Experiența va fi completată de numeroase activități memorabile, în cadrul cărora participanții își vor putea testa diverse abilități și împărtăși pasiuni comune, alături de o băutură bună.

„Parteneriatul Jameson cu Electric Castle este deja o tradiție, atât pentru noi cât și pentru participanții la festival, care se bucură în fiecare an de atmosfera irlandeză și activitățile inedite pe care le aducem la acest eveniment iconic. Prin activarea de anul acesta, festivalierii vor putea descoperi și mai multe despre spiritul Jameson și vor putea construi amintiri memorabile, într-un spațiu care îmbie la legarea de noi prietenii sau consolidarea celor existente " a declarat Ștefan Tache, brand manager Jameson


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri