„Cartierul Generației Z are acum doi noi rezidenți” 

         

Comunicat de presă

Iuliana Beregoi și Cristian Porcari, doi dintre cei mai influenți artiști tineri ai momentului, deschid sezonul verii cu o colaborare de senzație.

Cu un background asemănător, după ce au cucerit publicul din Republica Moldova, cei doi își continuă aventura și în piața muzicală din România.

Piesa „Vecinii de bloc” vorbește întocmai despre emoția unei povești de dragoste între vecinii ce se văd doar la geam, vis-a-vis unul de celălalt. O poveste extrem de autentică și validă în orice țară și-n orice cartier.

Despre piesă Iuliana Beregoi spune: “Vecinii de bloc e o poveste adolescentină in care se poate regăsi oricine. Cu toții cred ca am avut un crush care locuia în apropiere și față de care nu ne-am arătat sentimentele. Eu ador piesa și clipul și sper să vă placă și vouă, tuturor. Vă iubesc.”

Piesa „Vecinii de bloc” face parte din albumul Pas cu pas, lansat recent de Iuliana Beregoi și care va putea fi ascultat de fani în premieră, LIVE, pe 8 iunie la Arenele Romane.

Cântăreață, actriță, vlogger și influencer, Iuliana Beregoi este cea mai iubită artistă de către publicul tânăr din România și Republica Moldova.

Supranumită și idolul generației Z, Iuliana s-a remarcat prin vocea caldă, carisma și energia pozitivă cu care și-a câștigat milioane de fani în cei 8 ani de când și-a început cariera alături de casa ei de discuri, Mixton Music.

Cu piese în topurile de radio și în YouTube trending sau ca personaj principal în filme de cinema și Netflix, artista a avut o ascensiune constantă și organică ce se reflectă în concerte sold-out la Sala Palatului și Arenele Romane dar și în sute de milioane de vizualizări în online.

Cu o energie peste măsură și o poftă de viață și muzică, Cristian Porcari este unul dintre artiștii cu cea mai activă comunitate online și offline.

Cu peste 500 K fani în mediul online, cea mai recentă întâlnire a lui Cristian cu publicul a avut loc în deschiderea concertului SMILEYVERSE al lui Smiley, la Arenele Romane pe data de 1 iunie.

Cristian Porcari a fost primul artist semnat de labelul The One Records, debutând în 2019 cu hitul „Prea Fire”. Cu peste 20 de piese lansate în 4 ani, Cristian Porcari este unul dintre cei mai populari artiști din mediul online reușind să aibă piese cu milioane de vizualizări și streamuri.

Începând cu 2024, The One Records și Hahaha Production si-au unit forțele pentru a împinge și mai sus cariera lui Cristian Porcari, pregătind proiecte care promit să-l catapulteze la vârful industriei muzicale.

Muzică și Versuri: Cătălin Dascălu, Cristian Porcari, Dragoș Damsa, Iuliana Beregoi

Piesa „Vecinii de bloc” este o coproducție Mixton Music, The One Records și HaHaHa Production.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri