Planul editorial al Editurii Cuantic este generat de succesul celor 10 titluri lansate din 2022 până acum, precum si de cele 4 cărți remarcabile, lansate la Bookfest si așteptate de cititori:

CI

▪ Cioran și Securitatea (2023, 388 de pagini), de Stelian Tănase

▪Istoria României – Stat și cultură (1866 – 2018), (2023, 416 pagini), de Ovidiu Pecican

▪Leonida Neamțu și Universul fantezist al aventurii, (2023, 402 pagini) de Constantin Cubleșan

▪Terapie pe salteaua de Pilates, (2023, 208 pagini) de Emilia Toma

Pe perioada târgului, cititorii vor beneficia de cărți cu autograful autorilor Stelian Tănase și Ovidiu Pecican, de cadouri (romanul De la zero) al Emiliei Toma și de alte surprize din partea editurii. Cartea biografică scrisă de Constantin Cubleșan include un bonus – romanul lui Leonida Neamțu - Strania Poveste a marelui joc, precum și o execuție grafică ce are două coperți principale.

Lansare carte Leonida Neamțu și Universul fantezist al aventurii: Joi, 25 mai, ora 19.00, Scena ARCA, în prezența Dnei Cristina Bogdan (scriitoare și Conferențiar, Decan al Facultății de litere) și a Dlui Adrian Georgescu Jr. ( scriitor și jurnalist)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. EDITURA CUANTIC lansează PHRONESIS MARKETING, de Corneliu Vîlsan – prima carte de marketing strategic scrisă de un autor român! Editura CUANTIC promovează autori români Editura CUANTIC a lansat Cartea Paștelui

Lansare carte Terapie pe salteaua de Pilates: Vineri 26 mai, ora 19.00- Scena ARCA, în prezența Dnei Emilia Toma (scriitor), a lui Vicențiu Popa (vlogger, producător TV) și a Dnei Silvia Luican, fondator IZI Data).

Mai multe detalii despre cele mai noi apariții editoriale pe site-ul edituracuantic.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri