Prin culorile sale strălucitoare și zilele mai lungi, primăvara aduce adesea o stare de spirit mai bună și un sentiment general de renaștere. Totuși, acest sezon se poate dovedi a fi un moment stresant pentru organism, atât fizic, cât și mental. Iritabilitatea, epuizarea și lipsa de odihnă sunt frecvente în aceste luni. În plus, un ritm de viață agitat și o listă lungă de task-uri ne împiedică adesea să avem grijă de noi cum ar trebui.

Comunicat de presă

Din acest motiv, Nutrilite, lider mondial în vânzarea de vitamine și suplimente nutritive*, lansează acum o formulă nouă și îmbunătățită a Nutrilite Daily, un supliment bogat în nutrienți care fac zilele mai bune și mai ușoare, asigurând o stare generală optimă a organismului. Suplimentul are acum în componență peste 20 de vitamine și minerale esențiale, alături de mai multe extracte din plante.

Nutrilite Daily oferă organismului un sprijin nutrițional esențial și este perfect pentru a acoperi eventualele carențe din dietă. De pildă, trei din patru consumatori consideră că Nutrilite Daily le susține sistemul imunitar[1], în timp ce nouă din zece consumatori apreciază că furnizează toți nutrienții esențiali într-o singură tabletă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele

Comprimatele Nutrilite Daily sunt compacte și ușor de consumat, fiind ușor de integrat în rutina zilnică. De asemenea, un avantaj foarte mare este faptul că acestea sunt adecvate pentru o dietă vegetariană și nu conțin coloranți, îndulcitori sau arome artificiale. Noua formulă acționează în mod principal pe patru piloni cheie: susține starea generală mentală și fizică, oferă un boost de energie, contribuie la creșterea imunității și la îmbunătățirea vederii.

De peste 85 de ani, Nutrilite este singurul brand global de vitamine și suplimente alimentare care crește, recoltează și procesează plantele în propriile ferme ecologice certificate. Ingredientele botanice din formula Nutrilite Daily - cireșe acerola, fructe de soc, morcovi violet și crăițe - sunt cultivate în întregime în fermele Nutrilite sau în ferme partenere NutriCert, unde sunt practicate metode de agricultură sustenabilă.

Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

Nutrilite este responsabil pentru fiecare etapă a producției, de la plantarea semințelor până la producția de suplimente, oferind astfel un nivel înalt de transparență și trasabilitate. Fapt pentru care, patru din cinci[2] consumatori confirmă că au încredere să includă în rutina lor de suplimentare un produs extrem de transparent, cum este Nutrilite Daily.

*Sursa: Euromonitor International Ltd


[1] Ipsos SA, 91 de respondenți cu vârsta cuprinsă între 25 și 55 de ani din Italia care sunt preocupați de imunitate, vedere, oboseală și lipsă de energie în ultimele 12 luni și nu au folosit multi-vitamine, vitamine individuale în ultimele 2 luni, chestionați după 45 de zile de utilizare a produsului , 2023.

[2] Ipsos SA, 91 de respondenți cu vârsta cuprinsă între 25 și 55 de ani din Italia care sunt preocupați de imunitate, vedere, oboseală și lipsă de energie în ultimele 12 luni și nu au folosit multi-vitamine, vitamine individuale în ultimele 2 luni, chestionați după 45 de zile de utilizare a produsului , 2023.

Ghid pentru alegerea mobilierului interior Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri