Colaborarea în ediție limitată dintre adidas și Marimekko îmbină frumusețea grafică cu cea a design-ului vestimentar

CP

adidas și Marimekko își unesc forțele pentru a crea o colecție care celebrează performanța și un stil de viață diferit. Aceasta este cea de-a cincea colaborare și rezultatul constă în două imprimeuri emblematice din arhiva Marimekko ce sunt introduse în gama lifestyle a brandului adidas.

Imprimeurile surprind aerul anilor 1960, cu un twist modern al culorilor. Cele două modele – Linssi și Lokki – sunt ”bijuterii” ale arhivei Marimekko; imprimeul Linssi a fost conceput inițial în 1966 de către artista textilă și de mediu Kaarina Kellomäki, fiind un icon atemporal. Imprimeul Lokki a fost realizat în 1961 de unul dintre designerii consacrați Marimekko, Maija Isola, acesta fiind inspirat de jocul soarelui și al umbrei pe țesătură.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Colaborarea dezvăluie o nouă paletă de culori, special concepută pentru următoarele generații. Rolul lor este de a emana optimism, încredere de sine și putere de exprimare liberă prin mișcare. Colecția include atât piese standard pentru femei, bărbați și copii, cât și articole realizate special pentru antrenamente de tenis, ciclism, golf și articole Originals.

Gama a fost creată pentru cei dornici de mișcare, având la bază o serie din inovațiile adidas, create pentru a susține performanța sportivilor la nivel mondial. Printre tehnologiile folosite se pot remarca Aeroready și Formotion, ce oferă un confort și sprijin ridicat, indiferent de activitate.

„Suntem încântați să colaborăm din nou cu Marimekko, care dorește să-și transpună imprimeurile emblematice într-un mod nou. Colecția noastră are la bază un stil inovativ, astfel încât inspiră spre mișcare și aventură. Suntem mândri că această colecție transpune stilul de viață expresiv, variat și conștient al generației Z.” - Aimee Arana, Manager General al adidas Global, departamentul de Sportswear & Training.

TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Printre articolele preferate ale acestei colaborări se remarcă bustiera Aeroimpact Light Support Bra, asortată impecabil cu colanții Optime Training 7/8 Tight. Ambele piese sunt realizate dintr-o serie de materiale reciclate, care prin tehnici moderne au un caracter elastic. Mai mult, țesătura adiflex contribuie cu o notă în plus de eleganță și suport pentru mișcare, fiind 2 produse perfecte pentru mișcarea în aer liber.

Dacă îți dorești să descoperi întreaga colecție adidas x Marimekko, aceasta e disponibilă în magazinele adidas din întreaga țară.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri